Roewa FreciousCare Filter

  • Roewa FreciousCare Filter

FreciousCare Luchtfilter FCI 5000/5H - Röwa Houd jij van een gezonde nachtrust? Dan is ook een gezonde slaapomgeving belangrijk! De Röwa FreciousCare luchtreiniger reinigt de lucht van ... Lees verder


80,-
Een offerte aanvragen Informatie per post of mail

Roewa

Roewa Als herboren wakker worden? Een van de mooiste gevoelens ter wereld.Daarvoor werken wij met enthousiasme. Al 100 jaar.  Bedsystemen van Röwa Achter elk product zit een hele wereld. Een voo...

FreciousCare Luchtfilter FCI 5000/5H - Röwa

Houd jij van een gezonde nachtrust? Dan is ook een gezonde slaapomgeving belangrijk! De Röwa FreciousCare luchtreiniger reinigt de lucht van jouw slaapkamer zodat je altijd frisse en schone lucht binnenkrijgt. 

Vervangend Luchtfilter

Bij aanschaf van de FreciousCare Luchtreiniger van Röwa, ontvang je al één luchtfilter, deze vind je in de luchtreiniger. Het filter moet na maximaal 18 maanden worden vervangen maar afhanklijk van de oppervlakte van de kamer en hoe vaak de luchtreiniger wordt gebruikt, raden wij aan om het filter binnen 6 tot 12 maanden te vervangen.

De schoonste lucht 

Het filter verwijdert 99,99 %* van alle fijnstofdeeltjes (PM2,5) en bacteriën evenals diverse schadelijke stoffen zoals formaldehyde, stof, schimmelsporen en stofmijt. Daarnaast verwijdert het filter actief onaangename geuren zoals sigarettenrook, dieren- en kookgeuren. Het reinigend vermogen CADR (Clean Air Delivery Rate) van 480 m3/u voor fijnstof (PM2,5) en 230 m3/u voor formaldehyde zorgt voor een prettig klimaat. Hoe hoger de CADR, hoe beter. Het filter is ontwikkeld met de meest geavanceerde filtertechniek op de markt van 's werelds grootste filterfabrikant MANN+HUMMEL.

CADR:
De zogenoemde Clean Air Delivery Rate is het reinigingsvermogen van een luchtreiniger per uur in kubieke meter. Hoe hoger de CADR, hoe beter.

Fijnstof (PM2,5):
Bestaat uit schadelijke stoffen kleiner dan 2,5 µm, bijvoorbeeld roet.

Hoe zit het filter in elkaar?

Het filter is opgebouwd uit drie lagen voor de een uiterst efficiënte luchtreiniging. 

1. De eerste laag
De eerste filterlaag verwijdert de grovere deeltjes zoals, haren, stof en pollen.

2. De tweede laag
De tweede laag is een actief koolstoffilter dat schadelijke gassen verwijdert. Vluchtige organische stoffen (VOS) zoalsformaldehyde, stikstofoxide en zwaveloxide maar ook onaangename geuren als sigarettenrook, dieren- en kookgeuren.

3. De derde laag
De derde filterlaag verwijdert de kleine verontreinigde deeltjes als fijnstof (PM 2,5), rook, bactieriën, huisstofmijt, schimmelsporen en andere micro-organismen.

VOS:
Onder Vluchtige Organische Stoffen vallen bijvoorbeeld oplosmiddelen en vloeibare brandstoffen. Het is onder andere terug te vinden in synthetisch vervaardigde stoffen, bijvoorbeeld in gordijnen en vloerbedekking en meubels (spaanplaten).

Formaldehyde:
Formaldehyde is terug te vinden in bijvoorbeeld: bouw- en isolatiematerialen, meubels, huishoudelijke producten en cosmetica.

Onderhoud:

Vervang het filter na 6 à 12 maanden, maar uiterlijk binnen 18 maanden, afhankelijk van de intensiteit van gebruik en de oppervlakte van de kamer. Het fitler zelf is niet schoon te maken.

Raadpleeg de installatie-richtlijnen zoals omschreven in sectie 3 van de FreciousCare Luchtreiniger gebruikershandleiding alvorens het filter te vervangen.

Specificaties:

Filter: FreciousCare Vervangend Filter FCI 5000/H5, voor gebruik met FreciousCare Luchtreiniger.
Vulling: 3 laags filter met actieve koolstof
Afmetingen: 39,5 cm (h) x 27,5 cm (b) x 5 cm (d)
Verpakking: 1 Vervangend filter in kartonnen doos. 41 cm (h) x 28,5 cm (b) x 6 cm (d)

 

Onze 7 slaapzekerheden

Bezorging & montage

Wanneer het jou het beste uitkomt natuurlijk

Betaal zoals jij wilt

Betaal vooraf, achterof of gespreid

24/7 service

Wij slapen pas als u ook kunt slapen

Passie voor Slapen laagste prijs garantie

Elders goedkoper? Wij betalen jou het verschil uit

Geen aanbetaling

Je betaalt pas als alles bezorgd en geplaatst is

Omruilgarantie

Proefslapen op je nieuwe matras of kussen

PowerNap-Garantie

Kom heerlijk 1 uur proefslapen

Andere klanten kochten of bekeken ook

Reviews

Deel je ervaring met anderen   Schrijf een review

Vraag & antwoord

Heb je een vraag over dit product?   Stel ons dan je vraag

Reageer & deelBanner voor footer