Serta Zomervoordeel

Een Serta boxspring geeft ongekend luxe en comfort. Dankzij hoge kwaliteitsnormen en het gebruik van 100% duurzame materialen staat Serta garant voor een jarenlang aangenaam slaapcomfort. Niet voor niets kiezen de meest toonaangevende hotels wereldwijd voor Serta. 

Serta Zomervoordeel

De zomer komt er aan en dat betekent zomervoordeel! Serta viert de zomer met 15% korting op de gehele collectie!

Actievoorwaarden

De zomervoordeel actie van Serta is geldig van 29 mei 2019 tot en met 16 juni 2019. Deze actie is geldig op de gehele collectie van Serta, met uitzondering van de actie sets Classico & Magnifique en de volledige Europe Series.

Wat zoek jij in een bed?

Zoveel bedden, zoveel wensen. De Serta collectie bestaat uit verschillende boxsprings met Amerikaans slaapcomfort. Wie wilt slapen als in een hotel kiest voor Serta! Welk Serta bed jou heel blij gaat maken ontdek je gewoon in de showroom van Passie voor Slapen.

Een ding hebben alle Serta boxsprings in ieder geval gemeen: ze slapen stuk voor stuk hemels! En met de ruime collectie accessoires van Serta, zoals voetenbanken, nachtkasten, tv-liften, maak je jouw slaapkamer helemaal compleet!

Upgrade je slaapkamer

Naast de ledikanten en boxsprings vind je bij Passie voor Slapen verschillende slaapkamermeubels zoals kasten, ladekasten en commodes.

Met je slaapkamer is het net als met je woonkamer: het zijn de details die het verschil maken. Je kunt nog zo’n mooie bank of eettafel hebben gekocht, maar zonder de juiste kussens, plaids en andere accessoires komen je meubels niet helemaal tot hun recht.

Met de ruime collectie accessoires van Serta maak je jouw slaapkamer compleet, en met de slaapkamer accessoires van Passie voor Slapen maak je de inrichting van jouw slaapkamer helemaal af. De keuze is onbeperkt. Kies de richting die je zelf wilt: stijlvol, knus of warm, of een combinatie tussen deze drie.

Bekijk de complete collectie van Serta nu in onze showroom

In de Showroom van Passie voor Slapen in Alphen aan den Rijn, staan onze Slaapexperts natuurlijk voor je klaar om de verschillende bedden te laten testen en je te voorzien van alle ins en outs op gebied van slapen. Zij kijken graag of een Serta combinatie een passend slaapcomfort voor jouw zou kunnen bieden.

Kom jij langs bij Passie voor Slapen? Wij helpen je graag op weg naar jouw nieuwe bed met een lekker kopje koffie en een goed slaapadvies! Onze openingstijden en adresgegevens vind je hier.

Om er zeker van te zijn dat wij tijd voor je hebben op het moment dat je langskomt raden we je aan om een afspraak te maken, dan weet je zeker dat je gelijk geholpen kunt worden. Wil je misschien alvast een kijkje nemen in onze showroom? Heb je vragen die nog onbeantwoord zijn? Of is het net even te ver rijden naar onze winkel? Met ons Live Advies kun je nu gelijk contact opnemen met een van onze slaapexperts, dan beantwoorden we gelijk je vragen, kunnen we je de showroom laten zien en maak je kennis met onze mooie winkel en gezellige slaapexperts, dat kopje koffie moet je dan alleen thuis zelf even zetten.

Reageer & deelBanner voor footer