Deel deze pagina

Acties

 • Boxspring actie knaller: Perfect Comfort Elektrisch Verstelbaar

  Boxspring actie knaller: Perfect Comfort Elektrisch Verstelbaar

  Gezond en comfortabel slapen hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Wij van Varia Passie voor Slapen introduceren graag onze Perfect boxspring collectie. De Perfect boxspring collectie heeft enorm veel mogelijkheden en biedt eigenlijk iedere slaper met zijn eigen wensen en eisen een perfect en zeer voordelig slaapcomfort. 

  De Perfect boxspring collectie bestaat uit 5 verschillende modellen. Elk model is verkrijgbaar in verschillende soorten stoffen en elke stof ook weer in verschillende kleuren. Zo creeer je jouw ideale boxspring in de sfeer die jij graag in je slaapkamer zou willen brengen. Van landelijk, juist strak of lekker klassiek. De perfect boxspring collectie is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en in vlak of juist verstelbaar. 

  Ook heeft de Perfect boxspring collectie de mogelijkheid om het juiste ligcomfort te creeeren. In de basis zijn de boxspringcombinaties voorzien van een 7 zone pocketveringsmatras en een comfortabele topper, maar de boxsprings kunnen ook perfect gecombineerd worden met een ander matras of topper. Zo zorgen wij dat de boxspring altijd is voorzien van het ligcomfort wat past bij jouw wensen. 

  Perfect boxspring collectie Model 3: Perfect Comfort Elektrisch Verstelbaar (beschrijving)

  Het model Perfect Comfort is het luxe Elektrisch Verstelbare model van de Perfect boxspring collectie. Een strakke kwalitatieve boxspring voor diegene die graag een strakke boxspring (met mogelijkheid om elektrisch te verstellen) heeft staan zonder teveel extra's. 

  De boxspring is uitgevoerd met twee kwalitatief perfecte motoren zodat je zowel hoofdeinde als voeteinde onafhankelijk van elkaar zou kunnen verstellen door gebruik van de afstandbediening. De boxspring is vanwege de verstelbaarheid voorzien van zowel voetbeugels als zakjes aan de zijkant voor de afstandbediening. 

  De boxspringcombinatie bestaat uit:
  1x hoofdbord Perfect Basic 10 cm (op gewenste maatvoering van complete bed) (leverbaar in verschillende stoffen en kleuren)
  2x Boxspring 2 motorig (70, 80, 90 of 100 cm breed en 200, 210 of 220 lang) (leverbaar in verschillende stoffen en kleuren)
  2x potenset blok vierkant (leverbaar in verschillende kleuren) 

  Vervolgens heb je zelf de keus of je jouw Perfect Basic voorziet van het basis ligcomfort (2x 7 zone pocketveringsmatras + comfort topper) of dat je een andere keuze op gebied van matras en/of comfort topper maakt.

  Complete boxspring Perfect Basic (exclusief matrassen + comfort topper)

  Maatvoering200 cm lengte210 cm lengte220 cm lengte
  120 cm breed  NVTNVTNVT
  140 cm breed  NVTNVTNVT
  160 cm breed  1.736,-NVTNVT
  180 cm breed  1.768,-1.832,-NVT
  200 cm breed  2.100,-2.207,-NVT

   

  Complete boxspring Perfect Basic (inclusief basis 7 zone pocketveringsmatrassen + comfort topper) 

  Maatvoering200 cm lengte210 cm lengte220 cm lengte
  120 cm breed  NVTNVTNVT
  140 cm breed  NVTNVTNVT
  160 cm breed  2.377,-NVTNVT
  180 cm breed  2.490,-2.740,-NVT
  200 cm breed  2.832,-2.999,-NVT

  Perfect boxspring collectie model 1: Perfect basic (verschillende mogelijkheden)

  Aangezien de Perfect collectie behoorlijk wat mogelijkheden heeft, zetten wij graag op een rijtje welke keuzes je kunt maken:

  Maatvoering: De Perfect collectie is verkrijgbaar in de maatvoeringen 120, 140, 160, 180 en 200 cm breed. Daarnaast is het mogelijk te kiezen uit de lengtes 200, 210 en 220. 

  Stof en kleur: De Perfect collectie is verkrijgbaar in verschillende stoffen en verschillende kleuren. Een strakke stof of juist een wat grovere stof. Of kies jij voor het makelijk te onderhouden kunstleer. Daarnaast kun je nog kiezen uit verschillende kleuren. Zo creeer je een eigen uitstraling die het beste past bij de inrichting van jouw slaapkamer. 

  Ligcomfort: De Perfect collectie heeft een luxe 7 zone pocketveringsmatras en een luxe comfort topper. Maar aangezien ieder persoon zijn eigen wensen heeft op gebied van gezond en comfortabel slapen is het ook mogelijk een eigen matras te selecteren die we kunnen combineren met de Perfect boxspring collectie. 

  Gezien de vele mogelijkheden die de Perfect boxspring collectie te bieden heeft, nodigen we je graag uit in onze showroom om kennis te maken met het model Perfect Basic of een van de andere modellen uit de Perfect collectie.   Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht