Actie: Norma Timeless Jubileum nu vanaf 1.599,- euro

Lisette Goddrie Godart

Een complete boxspring met hoogwaardige Norma kwaliteit. Uitgerust met originele Combispring® matrassen, latex split-topper en luxe achterwand. De Norma Timeless Jubileum boxspring is leverbaar in diverse lengte- en breedtematen. Al bijna tien jaar lang is dit de best verkochte van Nederland. Veelvuldig onderscheiden om zijn comfort en duurzaamheid. En geliefd vanwege de ongelofelijk scherpe prijs en goede garantievoorwaarden. 

Timeless Jubileum editie actie:

Dit jubileum model is als vlakke boxspring actie leverbaar voor slechts: 1.599,–. Dit jubileum model is als elektrisch verstelbare boxspring actie leverbaar voor slechts 2.499,–

Timeless Jubileum compleet voorzien van:

Boxspring vlak: Hoogwaardige boxspring door gebruik te maken van een bodem bestaand uit een  massief houten frame met in gevreesde latten hierop worden de thermisch geharde pocket veren geplaatst. Sterke boxspring die veert over de volle lengte en breedte en zeer goed ventileert.

Boxspring elektrisch: Verstelbaar met een perfecte ergonomische verdeling.  Als basis een solide stalenframe met een zeer sterke motor (6.500 newton) met interieur van thermische geharde pockets. Standaard voorzien van draadloze bediening en antislip om te zorgen dat de matras goed blijft liggen.

Combispring matras: De originele Combispring matrassen zijn uniek door de combinatie van met de hand geplaatste veren in een koudschuim kern met een koudschuim afdekking.  De Combispring matras zorgt voor de beste stabiliteit, zeer goede ventilatie en belangrijk de matras veert over de gehele lengte en breedte hetzelfde.

Topper: Is standaard voorzien van een hoogwaardige latex kern die comfortabel met uw lichaam mee vormt en perfect samen werkt met de ondersteuning van de Combispring matras.  De topper is hoes is afritsbaar en reinigbaar en heeft een antiallergische vulling voor vocht opname. Bij elektrische standaard met een split.

Hoofdbord: met kapnaad of glad gestoffeerd, daarnaast zijn er nog diverse andere hoofdborden om het bed geheel naar wens te maken. De hoofdborden kunnen ook in hoogte en breedte aangepast worden.

Accessoires: Iedere Norma boxspring set kan geheel naar uw wensen worden aangekleed met diverse accessoires zoals nachtkastjes , voetborden, sierkussen, deco pootjes en nog andere mogelijkheden!

  • Hoogwaardige meubelstof Elan, in 7 kleuren (overige stoffen tegen meerprijs)
  • Luxe achterwand (glad) in dikte 8 of 13 cm of met dubbele kapnaad
  • Boxsprings met pocketvering interieur 22 of 27 cm hoog
  • Luxe latex (split) topper
  • De originele Combispring matrassen voorzien van topper anti-slip

Bekijk de Norma boxspringcombinatie nu in onze showroom

In de Showroom van Passie voor Slapen in Alphen aan den Rijn, staan onze Slaapadviseurs natuurlijk voor je klaar om het bed te laten testen en je te voorzien van alle ins en outs op gebied van informatie. Zij kijken graag of deze boxspringcombinatie een passend slaapcomfort voor jouw zou kunnen bieden.

Laat je reactie achter