Actie: Norma Timeless Select nu vanaf 1.999,- euro

Lisette Goddrie Godart

Een Norma klassieker. In de ruime keuze hoogwaardige, rijke stoffen, de luxe achterwanden en extra afwerkingsdetails voel je direct het Nederlands vakmanschap. De Norma Timeless Select boxspring wordt geleverd met latex Combispring®-matrassen, latex split-topper, pocketgeveerde boxsprings en is in diverse lengte- en breedtematen leverbaar.

Timeless Select editie actie:

Dit Select model is als vlakke boxspring actie leverbaar voor slechts: 1.999,–. Dit jubileum model is als elektrisch verstelbare boxspring actie leverbaar voor slechts 2.999,–

Timeless Jubileum compleet voorzien van:

Boxspring vlak: Hoogwaardige boxspring door gebruik te maken van een bodem bestaand uit een  massief houten frame met in gevreesde latten hierop worden de thermisch geharde pocket veren geplaatst. Sterke boxspring die veert over de volle lengte en breedte en zeer goed ventileert.

Boxspring elektrisch: Verstelbaar met een perfecte ergonomische verdeling extra nekverstelling.  Als basis een solide stalenframe met een zeer sterke motor (6.500 newton) met interieur van thermische geharde pockets. Standaard voorzien van draadloze bediening met verlichting onder het bed en antislip om te zorgen dat de matras goed blijft liggen.

Combispring matras: De originele Combispring matrassen zijn uniek door de combinatie van met de hand geplaatste veren in een koudschuim kern met latex afdekking bij de Select.  De Combispring matras zorgt voor de beste stabiliteit, zeer goede ventilatie en belangrijk de matras veert over de gehele lengte en breedte hetzelfde

Topper: Is standaard voorzien van een comfortabele en extra dikke Pulse latex kern die zeer comfortabel met uw lichaam mee vormt en perfect samenwerkt met de ondersteuning van de Combispring matras.  De topper is hoes is afritsbaar en reinigbaar en heeft een antiallergische vulling voor vocht opname. Bij elektrische standaard met een split.

Hoofdbord: met kapnaad met noppen, daarnaast zijn er nog diverse andere hoofdborden om het bed geheel naar wens te maken. De hoofdborden kunnen ook in hoogte en breedte aan gepast worden.

Accessoires: Iedere Norma boxspring set kan geheel naar uw wensen worden aangekleed met diverse accessoires zoals nachtkastjes , voetborden, sierkussen, deco pootjes en nog andere mogelijkheden!

  • Hoogwaardige meubelstoffen Elan, Flair, Smart, Nature, Gloss, River, Original, Skin, Cloud en Sky (Stone & Real tegen meerprijs)
  • Luxe achterwand met dubbele kapnaad en knoop
  • Boxsprings met pocketvering interieur (elektro met 5-knik) 22 of 27 cm 
  • Luxe pulse latex (split) topper 
  • De originele Combispring matrassen voorzien van topper anti-slip

Bekijk de Norma boxspringcombinatie nu in onze showroom

In de Showroom van Passie voor Slapen in Alphen aan den Rijn, staan onze Slaapadviseurs natuurlijk voor je klaar om het bed te laten testen en je te voorzien van alle ins en outs op gebied van informatie. Zij kijken graag of deze boxspringcombinatie een passend slaapcomfort voor jouw zou kunnen bieden.

Laat je reactie achter