Actie: Norma Timeless Magnifique nu vanaf 2699,- euro

Lisette Goddrie Godart

De compleetste in zijn soort en Norma-kwaliteit in optima forma. Van design tot techniek en uitrusting: alles is gericht op en geïnspireerd door compleet uitgerust wakker worden. De Norma Timeless Magnifique boxspring is uitgerust met vele extra accenten zoals uitstapverlichting, hoogwaardige meubelstof, luxe achterwand, talalay split-topper en originele Combispring® matrassen.

Timeless Magnifique editie actie:

Dit Magnifique model is als vlakke boxspring actie leverbaar voor slechts: 1.599,–. Dit Magnifique model is als elektrisch verstelbare boxspring actie leverbaar voor slechts 2.499,–

Timeless Magnifique compleet voorzien van:

Boxspring vlak: Hoogwaardige boxspring door gebruik te maken van een bodem bestaand uit een  massief houten frame met in gevreesde latten hierop wordt de unieke Combispring kern geplaatst. Sterke boxspring met extra stabiliteit en over de volle lengte en breedte hetzelfde comfort heeft en zeer goed ventileert.

Boxspring elektrisch: Verstelbaar met een perfecte ergonomische verdeling en extra nekverstelling.  Als basis een solide stalenframe met een zeer sterke motor (6.500 newton) met Combispring interieur. Standaard voorzien van draadloze bediening met flat functie en antislip om te zorgen dat de matras goed blijft liggen. Extra led licht onder het bed met sensor.

Combispring matras: De originele Combispring matrassen zijn uniek door de combinatie van met de hand geplaatste veren in een koudschuim kern met latex afdekking.  De Combispring matras zorgt voor de beste stabiliteit, zeer goede ventilatie en belangrijk de matras veert over de gehele lengte en breedte hetzelfde.

Topper: Is standaard voorzien van een de hoogste kwaliteit talalay latex voor de beste ondersteuning en ventilatie en perfect samenwerkt met de ondersteuning van de Combispring matras.  De topper is hoes van luxe damast stof is afritsbaar en reinigbaar en heeft een antiallergische vulling voor vocht opname.

Hoofdbord: blindgenopt met dubbele stiknaden, daarnaast zijn er nog diverse andere hoofdborden om het bed geheel naar wens te maken. De hoofdborden kunnen ook in hoogte en breedte aan gepast worden.

Accessoires: Iedere Norma boxspring set kan geheel naar uw wensen worden aangekleed met diverse accessoires zoals nachtkastjes , voetborden, sierkussen, deco pootjes en nog andere mogelijkheden!

  • Uitstapverlichting met sensor Hoogwaardige meubelstof (keuze uit de gehele Norma collectie)
  • Luxe Magnifique achterwand 
  • Boxspring met Combispring interieur (elektro 5-knik) 22 of 27 cm 
  • Luxe talalay (split) topper
  • De originele Combispring matrassen voorzien van topper anti-slip

Bekijk de Norma boxspringcombinatie nu in onze showroom

In de Showroom van Passie voor Slapen in Alphen aan den Rijn, staan onze Slaapadviseurs natuurlijk voor je klaar om het bed te laten testen en je te voorzien van alle ins en outs op gebied van informatie. Zij kijken graag of deze boxspringcombinatie een passend slaapcomfort voor jouw zou kunnen bieden.

Laat je reactie achter