Deel deze pagina

Acties

 • Auping Boxspring actie: Boxton

  Auping Boxspring actie: Boxton

  De Auping Boxton biedt subliem slaapcomfort van Auping kwaliteit, dus inclusief goede ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. U heeft de keuze uit diverse verstellingen, matras- en toppercombinaties.

  Alle prijzen van de Boxton op een rij

  Vlakke Boxton combinatie

  De setprijs voor de Boxton in vlakke uitvoering is van € 4.395,- voor € 3.995,-. Een totaal voordeel van 400,-

  1-motorig verstelbare Boxton combinatie

  Bovenop het setvoordeel van € 400,- ontvangt u nog een een korting van
  € 140,-. De setprijsaanbieding wordt: van € 6.035,- voor € 5.495,-. Een voordeel van totaal € 540,-

  2-motorig verstelbare Boxton combinatie

  Bovenop het setvoordeel van € 400,- ontvangt u nog eens een korting van € 640,-. De setprijsaanbieding wordt: van € 7.035,- voor € 5.995,-. Een voordeel van totaal € 1.040,-

  3-motorig verstelbare Boxton combinatie

  Bovenop het setvoordeel van € 400,- ontvangt u nog eens een korting van € 640,-. De setprijsaanbieding wordt: van €8.035,- voor € 6.995,-. Een voordeel van totaal € 1.040,-

  Actievoorwaarden

  • De actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping acties
  • Het voordeel wordt uitsluitend verleend bij aanschaf van de complete combinatie bestaande uit Boxton hoofdbord, matrassen en boxsprings (en eventueel topper)
  • Uitsluitend een combinatie waarbij alle onderdelen dezelfde maat hebben komen voor het actievoordeel in aanmerking
    

  Meer informatie over de Auping Boxton

  Auping Boxton Boxspring actie

  Deze Auping Boxton is absoluut een aanwinst voor uw slaapkamer. Het stijlvolle design van het hoofdbord, is perfect gecombineerd met het de comfortabele boxspring En hoogwaardige kwaliteit zoals u dat van Auping mag verwachten. En tijdelijk extra voordelig!

  Een tijdloze uitstraling om lang van te genieten

  Hoewel de Auping Boxton een tijdloze uitstraling heeft, mag hij zeker gezien worden. Het strak vormgegeven hoofdbord past uitstekend bij de buitengewoon comfortabele boxspring. Deze is gefabriceerd van hoogwaardig materiaal en wordt nog steeds deels met de hand vervaardigd. Dit verzekert u van een uiterste duurzaamheid, zodat u lang kunt genieten van deze prachtige boxspring.

  Extra voordelig

  De Boxton is op dit moment extra scherp geprijsd! Er gelden op dit moment diverse setprijsaanbiedingen op een Boxton. Zo krijgt u op dit moment € 400,- korting bij aankoop van een vlakke Boxton combinatie (bestaande uit 2 vlakke boxsprings, 2 Boxton matrassen, Boxton topper en een hoofdbord) en betaalt u nu € 3.995,- ipv € 4.535,-. Bij een Boxton combinatie met 2-motorige boxspringbodems krijgt u zelfs € 1.140,- korting en betaalt u € 5.995,- ipv € 7.135,-.

  Creëer uw eigen Boxton boxspring

  U heeft uiteenlopende mogelijkheden om de Boxton helemaal naar uw wensen samen te stellen. Zo geeft u de boxspring een eigen gezicht met de uitgebreide collectie van fraai gekleurde stoffen. En met de ruime keuze uit schitterende sierpoten en functionele accessoires, creëert u eenvoudig de Boxton die volledig bij u past.

  Uw complete Boxton met ventilerende boxspringbodem, matras en topmatras

  Het creëren van uw eigen boxspring gaat verder dan het design. Uw persoonlijke comfort is ook van belang. Om u hier van te garanderen, biedt Auping u comfortabele boxspringbodems, matrassen en topmatrassen. 

  Een ventilerende boxspringbodem als beste basis

  De Auping boxspringbodems zijn voorzien van een onovertroffen AVS spiraalbodem. Deze zijn voor 80% open en bijzonder veerkrachtig, wat zorgt voor een uitzonderlijke ventilatie en ondersteuning. Naast vlakke boxspringbodems, heeft u ook de keuze uit elektrisch verstelbare bodems, want verstelbaarheid vormt samen met ventilatie en ondersteuning de beste basis om op te slapen.

  Een duurzaam matras voor het juiste gevoel

  Bij een goede bodem, hoort een goede matras. De Auping matrassen zijn speciaal ontwikkeld, zodat ze uitstekend passen op alle bodems. De kern van de matrassen bestaat uit DPPS® Pocketveren, die afgedekt zijn met drukverdelend schuim. Hierdoor krijgt uw lichaam precies de juiste ondersteuning die het nodig heeft, waardoor u ongetwijfeld comfortabel slaapt.

  De speciaal ontwikkelde matrassen zijn ook voorzien van een unieke open structuur, die resulteert in een ongekende vochtregulatie. Dit geeft niet alleen een fris gevoel, maar u beweegt er ook makkelijker door tijdens het slapen. Dat is weer goed voor uw gewrichten en bloedcirculatie. Dit verzekert u niet alleen van een comfortabele, maar ook van een gezonde nachtrust.

  Het topcomfort van een topmatras

  Indien u voor een gestoffeerde matras kiest, is een topmatras onmisbaar. Met de Auping topmatrassen voegt u bovendien een extra comfortlaag toe aan uw gestoffeerde matras. Een comfortlaag waarmee u zichzelf van topcomfort voorziet, zodat u ’s ochtends met een fris en energiek gevoel op kunt staan.

  Ervaar de complete Boxton bij Auping

  Om u te helpen bij het samenstellen van de complete Boxton, bent u altijd van harte welkom bij Varia Passie voor Slapen waar u de boxspring en al zijn mogelijkheden kunt zien én uitproberen. Onze slaapadviseurs luisteren graag naar uw persoonlijke voorkeuren, zodat ze het bed precies aan de hand van uw wensen kunnen samenstellen. Zo weet u zeker dat u de juiste Boxton kiest.

  Garantie

  De standaard garantieperiode op een hoofdbord is  2 jaar. Maar als u na uw aankoop uw boxspring registreert wordt deze garantie verlengd tot in totaal 5 jaar. De standaard garantieperiode op matrassen is 2 jaar. Na registratie is dat in totaal 5 jaar, waarvan 2 jaar volledig. De standaard garantieperiode op een topper is 1 jaar. Na registratie is dat in totaal 3 jaar. Op alle boxspringframes  biedt Auping standaard 5 jaar garantie op draad- en framebreuk. Maar als u na aankoop uw spiraalbodem registreert wordt deze garantie omgezet naar een levenslange garantie. Op motoren, gasveren, elektronica en kunststof delen wordt standaard 2 jaar garantie gegeven. Na registratie wordt in totaal 5 jaar garantie gegeven, waarvan 2 jaar volledig.  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht