Deel deze pagina

Acties

 • Auping Boxspring actie: Monaco Maximus

  Auping Boxspring actie: Monaco Maximus

  Auping Monaco Maximus is een boxspring die subliem slaapcomfort koppelt aan een stijlvolle uitstraling. En deze goed ventilerende boxspring is nu extra voordelig geprijsd!

  Setprijzen

  De volgende Monaco Maximus sets zijn beschikbaar:

  Monaco Maximus vlak, inclusief

  • Hoofdbord Nice
  • 2x Gestoffeerde Cresto matras
  • 2x AVS boxspringbodem
  • 2x AVS boxspringtopper

  Van € 5.225,- voor € 4.635,-


  Monaco Maximus verstelbaar, inclusief

  • Hoofdbord Nice
  • 2x Gestoffeerde Cresto matras
  • 2x AVS boxspringbodem
  • 2x AVS boxspringtopper

  Van € 7.865,- voor € 6.495,-

  Actievoorwaarden

   • Deze prijzen gelden voor de maten: 160/180 x 200/210 cm.
   • In plaats van 2, 1-persoonsmatrassen kan gekozen worden voor één 2-persoonsmatras. Dit geldt ook voor de topper.
   • Er kan een keuze worden gemaakt uit de stoffen: Burago, Heaven, Wave, Paragon, Piquet, River en Summer.

  Auping Monaco Maximus Boxspring

  Deze tijdloze Monaco Maximus is een complete boxspring set. Auping heeft deze speciaal voor u samengesteld zodat u binnen één tel bent verzekerd van een tijdloze boxspring met een voortreffelijk comfort. En tijdelijk is deze set extra voordelig!

  Speciaal voor u samengesteld

  Auping heeft het u gemakkelijk gemaakt door een complete boxspringcombinatie speciaal voor u samen te stellen. Zo is de keuze snel gemaakt voor de Monaco Maximus. Het strakke hoofdbord met zacht gebogen randen van de boxspring geeft een tijdloze uitstraling. In combinatie met, duurzaam materiaal en de jarenlange ervaring van Auping zorgt dit voor overheerlijke comfort en kwaliteit. Zo bent u verzekerd van een uiterste duurzaamheid en kunt u bijzonder lang genieten van deze tijdloze boxspring. 

  Extra voordelig

  De Monaco Maximus is op dit moment extra scherp geprijsd! Zo krijgt u op dit moment € 730,- korting bij aankoop van een vlakke Monaco Maximus combinatie en betaalt u nu € 4.635,- ipv € 5.365,-. Bij een Monaco Maximus combinatie met 2-motorige boxspringbodems krijgt u zelfs € 1.370,- korting en betaalt u € 6.595,- ipv € 7.965,-.

  Creëer uw eigen Monaco Maximus boxspring

  Om er voor te zorgen dat de Monaco Maximus gegarandeerd in uw slaapkamer past, heeft u de keuze uit enkele aanpassingsmogelijkheden. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit talloze luxe stoffen, met ieder een uitgebreide collectie van stijlvolle kleuren. Ook zijn er verschillende geraffineerde sierpoten mogelijk, en kunt u functionele accessoires bij uw boxspring plaatsen. Het resultaat: uw eigen stijlvolle Monaco Maximus.

  Uw complete Monaco Maximus met ventilerende boxspringbodem, matras en topper

  Uw persoonlijke comfort is van groot belang. En om u van dit comfort te verzekeren, heeft u bij de Maximus Monaco een aantal opties, die het comfort perfect op uw wensen afstemmen. Zo heeft u de keuze uit een vlakke of verstelbare boxspringbodem en een soepele, medium of stevige Cresto Pocket matras.

  Voor topcomfort is speciaal gekozen voorde Topper Premium Deze voorziet u met zijn extra comfortlaag, van een voortreffelijk comfort. En maakt tevens het opmaken van het bed gemakkelijker.

  Ervaar de complete Monaco Maximus bij Auping

  Om u te helpen bij het samenstellen van de complete Monaco Maximus, bent u altijd van harte welkom bij Varia Passie voor Slapen waar u de boxspring en al zijn mogelijkheden kunt zien én uitproberen. Onze slaapadviseurs luisteren graag naar uw persoonlijke voorkeuren, zodat ze het bed precies aan de hand van uw wensen kunnen samenstellen. Zo weet u zeker dat u de juiste Monaco Maximus kiest.

  Garantie

  De standaard garantieperiode op een hoofdbord is  2 jaar. Maar als u na uw aankoop uw boxspring registreert wordt deze garantie verlengd tot in totaal 5 jaar. De standaard garantieperiode op matrassen is 2 jaar. Na registratie is dat in totaal 5 jaar, waarvan 2 jaar volledig. De standaard garantieperiode op een topper is 1 jaar. Na registratie is dat in totaal 3 jaar.

  Op alle boxspringframes  biedt Auping standaard 5 jaar garantie op draad- en framebreuk. Maar als u na aankoop uw spiraalbodem registreert wordt deze garantie omgezet naar een levenslange garantie. Op motoren, gasveren, elektronica en kunststof delen wordt standaard 2 jaar garantie gegeven. Na registratie wordt in totaal 5 jaar garantie gegeven, waarvan 2 jaar volledig.  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht