Deel deze pagina

Acties

 • Auping Boxspring actie: Dublin

  Auping Boxspring actie: Dublin

  De Dublin is een stoere en eigentijdse 2-persoons boxspring. Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en varianten, van lekker luxe tot verrassend voordelig. Alleen de basis staat vast: een boxspring voorzien van spiraalbodem, een hoofdbord en Dublin matrassen. Tijdelijk is deze stoere uitvoering flink in prijs verlaagd!

  Setprijzen

  De volgende Dublin sets zijn beschikbaar:

  Dublin vlak
  van € 1.995,- 
  voor € 1.795,-

  Dublin verstelbaar

  van € 3.995,- 
  voor € 3.595,-

  Auping Dublin Boxspring

  De Auping Dublin heeft een stoer en tijdloos design, die past in iedere tijdsgeest. Ook waarborgt de boxspring een overheerlijk comfort, zodat u verzekerd bent van een weldadige nachtrust.

  Voor iedereen een Dublin

  De Dublin heeft, net als de luxe variant de Dublin Maximus, een stoer en tijdloos design. Dit ziet u vooral terug in de rechte lijnen en organisch gevormde randen van het stijlvolle hoofdbord. Bovendien is de Dublin verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen: van een lekker luxe tot een verrassend voordelige variant. Dit betekent dat u altijd de mooie Dublin vindt die bij u past.

  Dankzij de combinatie van hoogwaardig materiaal en jarenlange ervaring, garandeert de Dublin een uiterste duurzaamheid. En grotendees met de hand afgewerkt. Hierdoor zult u lang slaapplezier beleven aan deze prachtige boxspring.

  Extra voordelig

  De Dublin is op dit moment extra scherp geprijsd! Zo krijgt u op dit moment € 200,- korting bij aankoop van een  vlakke Dublin combinatie (bestaande uit 2 vlakke boxsprings, 2 Dublin matrassen  en een hoofdbord) en betaalt u nu € 1.795,- ipv € 1.995,-. Bij een Dublin combinatie met 2-motorige boxspringbodems krijgt u zelfs € 400,- korting en betaalt u € 3.595,- ipv € 3.995,-.

  Creëer uw eigen Dublin boxspring

  Om er zeker van te zijn dat de Dublin binnen uw slaapkamerinterieur past, heeft u talloze mogelijkheden om de boxspring aan uw stijl te laten voldoen. Zo heeft u de keuze uit drie stijlvolle kleuren en diverse stoffen: 

  - De luxe lederlook van de stof ‘Burago’

  - De grof geweven stof ‘Heaven’

  - En de fijn geweven stof ‘Wave’

  Ook geeft u de boxspring nog meer uitstraling door het hoofdbord 10 cm aan beide weerszijden te verbreden. Of door het subtiele stiksel in het midden als ton-sur-ton of contrasterend aan te laten brengen. Kies vervolgens uw gewenste sierpoten en functionele accessoires, dan maakt Auping de Dublin speciaal voor u.

  Uw Dublin met boxspringbodem en ongestoffeerde matras

  Het creëren van uw eigen boxspring gaat verder dan het design. Uw persoonlijke comfort is ook van belang. Om u hier van te garanderen, biedt Auping u comfortabele boxspringbodems en matrassen.

  Een ventilerende boxspringbodem als beste basis

  De Auping Dublin boxspringbodems zijn voorzien van een onovertroffen AVS spiraalbodem. Deze zijn voor 80% open en bijzonder veerkrachtig, wat zorgt voor een uitzonderlijke ventilatie en ondersteuning. Naast een vlakke Dublin boxspringbodem, heeft u ook de keuze uit een 2-motorige variant, want verstelbaarheid vormt samen met ventilatie en ondersteuning de beste basis om op te slapen. 

  Een duurzaam matras voor het juiste gevoel

  Bij een goede bodem, hoort een goede matras. De Auping Dublin matras is voorzien van een kern van tonvormige veren met een comfortlaag van HR schuim.

  Indien u graag uw matras van de Dublin stijlvol wilt laten stofferen en er een topmatras aan toe wilt voegen, verwijst Auping u naar de Dublin Maximus. 

  Ervaar de Dublin bij de Auping shop van Varia Passie voor Slapen

  Om u te helpen bij het samenstellen van de Dublin, bent u altijd van harte welkom bij Varia Passie voor Slapen om de boxspring en al zijn mogelijkheden kunt zien én uitproberen. Onze slaapadviseurs luisteren graag naar uw persoonlijke voorkeuren, zodat ze het bed precies aan de hand van uw wensen kunnen samenstellen. Zo weet u zeker dat u de juiste Dublin kiest.

  Garantie

  De standaard garantieperiode op een hoofdbord is  2 jaar. Maar als u na uw aankoop uw boxspring registreert wordt deze garantie verlengd tot in totaal 5 jaar. De standaard garantieperiode op matrassen is 2 jaar. Na registratie is dat in totaal 5 jaar, waarvan 2 jaar volledig. De standaard garantieperiode op een topper is 1 jaar. Na registratie is dat in totaal 3 jaar.

  Op alle boxspringframes  biedt Auping standaard 5 jaar garantie op draad- en framebreuk. Maar als u na aankoop uw spiraalbodem registreert wordt deze garantie omgezet naar een levenslange garantie. Op motoren, gasveren, elektronica en kunststof delen wordt standaard 2 jaar garantie gegeven. Na registratie wordt in totaal 5 jaar garantie gegeven, waarvan 2 jaar volledig.  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht