Deel deze pagina

Acties

 • Auping Boxspring actie: Dublin Maximus

  Auping Boxspring actie: Dublin Maximus

  Deze Dublin Maximus is de luxe variant van de Dublin familie. Naast alle voordelen van de Dublin, biedt de Maximus u ook nog een stijlvol gestoffeerde matras met daarop het extra comfort van een topmatras.Nu extra voordelig met de speciale Dublin actie!

  Setprijzen Auping Dublin Maximus

  Vlakke Auping Dublin Maximus: nu voor 2995,-

  Verstelbare Auping Dublin Maximus: nu voor 3995,-

  Auping Dublin Maximus Boxspring

  Deze Dublin Maximus is de luxe variant van de Dublin familie. Naast alle voordelen van de Dublin, biedt de Maximus u ook nog een stijlvol gestoffeerde matras met daarop het extra comfort van een topmatras.

  Heerlijk comfort van de Dublin Maximus

  De prachtige uitstraling van de stoere Dublin Maximus is vooral te danken aan het rechte hoofdbord met organische gevormde randen en de strak gestoffeerde matras. Deze matras wordt compleet met een speciale topmatras voor een ongeëvenaard comfort. Gefabriceerd van geraffineerd materiaal en op basis van jarenlange ervaring, waarborgt deze Dublin een buitengewone duurzaamheid. Zo kunt u nog lang genieten van deze tijdloze boxspring.

  Creëer uw eigen Dublin Maximus boxspring

  Dankzij uiteenlopende mogelijkheden om de Dublin Maximus naar uw smaak samen te stellen, bent u verzekerd van een boxspring die bij uw stijl past. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit de drie luxe stoffen Burago, Heaven en Wave, met ieder een uitgebreide kleurencollectie. Of geef de boxspring nog meer uitstraling door het hoofdbord 10 cm aan beide weerszijden te verbreden en door het subtiele stiksel in het midden als ton-sur-ton of contrasterend aan te laten brengen. Kies vervolgens de gewenste sierpoten en functionele accessoires, dan maakt Auping de boxspring speciaal voor u.

  Uw complete Dublin Maximus met boxspringbodem, matras en topper

  Het creëren van uw eigen boxspring gaat verder dan het design. Uw persoonlijke comfort is ook van belang. Om u hier van te garanderen, biedt Auping u comfortabele boxspringbodems, matrassen en topmatrassen. 

  Een ventilerende boxspringbodem als beste basis

  De Auping Dublin boxspringbodems zijn voorzien van een onovertroffen AVS spiraalbodem. Deze zijn voor 80% open en bijzonder veerkrachtig, wat zorgt voor een uitzonderlijke ventilatie en ondersteuning. Naast een vlakke Dublin boxspringbodem, heeft u ook de keuze uit een 2-motorige variant, want verstelbaarheid vormt samen met ventilatie en ondersteuning de beste basis om op te slapen.

  Een duurzaam matras voor het juiste gevoel

  Bij een goede bodem, hoort een goede matras. De Auping Dublin Maximus matras is speciaal ontwikkeld voor gebruik op de Dublin boxspringbodem. De kern van de matras bestaat uit tonvormige pocketveren, die afgedekt zijn met een drukverdeler en een comfortlaag van HR-schuim. Hierdoor krijgt uw lichaam precies de juiste ondersteuning die het nodig heeft, waardoor u ongetwijfeld comfortabel slaapt.

  Het topcomfort van een topmatras

  Het comfort van de Dublin Maximus wordt ook bepaald door de Dublin Maximus topper. Deze topper heeft een kern van HR-schuim en zorgt voor een prima comfort.

  Ervaar de complete Dublin Maximus bij Auping

  Om u te helpen bij het samenstellen van de complete Dublin Maximus, bent u altijd van harte welkom bij Varia Passie voor Slapen waar u de boxspring en al zijn mogelijkheden kunt zien én uitproberen. Onze slaapadviseurs luisteren graag naar uw persoonlijke voorkeuren, zodat ze het bed precies aan de hand van uw wensen kunnen samenstellen. Zo weet u zeker dat u de juiste Dublin Maximus kiest.

  Garantie

  De standaard garantieperiode op een hoofdbord is  2 jaar. Maar als u na uw aankoop uw boxspring registreert wordt deze garantie verlengd tot in totaal 5 jaar. De standaard garantieperiode op matrassen is 2 jaar. Na registratie is dat in totaal 5 jaar, waarvan 2 jaar volledig. De standaard garantieperiode op een topper is 1 jaar. Na registratie is dat in totaal 3 jaar.

  Op alle boxspringframes  biedt Auping standaard 5 jaar garantie op draad- en framebreuk. Maar als u na aankoop uw boxspringbodem registreert wordt deze garantie omgezet naar een levenslange garantie. Op motoren, gasveren, elektronica en kunststof delen wordt standaard 2 jaar garantie gegeven. Na registratie wordt in totaal 5 jaar garantie gegeven, waarvan 2 jaar volledig.  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht