Deel deze pagina

Acties

 • Pullman All Inclusive Plus

  Pullman All Inclusive Plus

  De Pullman All Inclusive complete boxspring is een nieuw model in de collectie van Pullman. Een geheel complete boxspring voorzien van het bekende en comfortabele ligcomfort wat Pullman te bieden heeft, maar dan voor een zeer aantrekkelijke prijs. Kortom de All Inclusive oplossing van Pullman, geheel slaapklaar!

  De Pullman All Inclusive bestaat uit:

  De Pullman All Inclusive heeft 1x hoofdbord, 2x boxspring, 2x potenset, 2x gestoffeerde matrassen en 1x topdekmatras. Kortom een geheel complete slaapcombinatie. 

  De Pullman All Inclusive vlak is verkrijgbaar vanaf 2.999,-
  De Pullman All Inclusive 2m (verstelbaar) is verkrijgbaar vanaf 4.495,-

  De All Inclusive als boxspringconcept:

  De alles-in-één oplossing voor totaal slaapcomfort. Voor wie hoge eisen stelt aan slaapcomfort maar niet zelf wilt zoeken naar de ideale combinatie van hoofdbord, boxspring, matras en Comfort Topper, zijn er de Pullman All Inclusive modellen.

  Bewezen combinaties die geen enkele concessie doen aan het comfort en de kwaliteit waar Pullman voor staat. Kies eerst de uitvoering, Plus of DeLuxe, die het best aan uw slaapwensen beantwoordt en stem deze vervolgens op uw interieurwensen af. Zo kunt u in plaats van de standaardpoten luxere exemplaren laten monteren.

  De All Inclusive stoffering, uitgevoerd in een rijke structuurstof, biedt een keuze uit acht verschillende sfeerkleuren. Tot besluit zijn beide Pullmann All Inclusive boxsprings leverbaar in een vaste en een verstelbare uitvoering. All Inclusive, dat is zorgeloos slaapcomfort met oog voor uw smaak, voor een attractieve alles-in-eenprijs.  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht