Deel deze pagina

Acties

 • Ergonomisch Hoofdkussen Maurits nu extra voordelig

  Ergonomisch Hoofdkussen Maurits nu extra voordelig

  Ergonomisch hoofdkussen Maurits

  Veel mensen zijn gedurende de nacht bezig met het op de juiste hoogte brengen van het hoofdkussen. Schudden, kloppen en weer draaien. Hoofdkussen Maurits heeft een kern van schuim en is verkrijgbaar in verschillende hardheden en hoogtes. Zo is er voor iedere persoon een passend hoofdkussen in de collectie. Het opschudden van je hoofdkussen is verledentijd want hoofdkussen Maurits zorgt gedurende de gehele nacht voor de juiste ondersteuning. 

  Aanbieding hoofdkussen Maurits

  Hoofdkussen Maurits is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes: 12 cm en 14 cm. Daarnaast heeft u de keuze uit een soft of een medium uitvoering. Het hoofdkussen kost normaal 92,- maar is nu tijdelijk verkrijgbaar voor 69,-. 

  Specificaties van hoofdkussen Maurits

  De kern is elastisch en komt steeds weer terug in de oorspronkelijke vorm, waardoor het kussen het hoofd en de nek een constante en juiste ondersteuning geeft. U hoeft niet meer te zorgen dat uw kussen steeds in de juiste vorm komt; want dat is dit kussen al. Door de vele ventilatiekanaaltjes blijft een goede lucht- en vochtregulatie gehandhaafd. De tijk is van Coolmax (blijft op de juiste temperatuur) en voelt heerlijk zacht aan. In onderhoud is het aan te bevelen dit kussen regelmatig te luchten, maar acht u er op dat het niet direct aan zonlicht wordt bloot gesteld. 

  Verder informatie over latex hoofdkussen Maurits:

  • Vulling kern: natuur latex
  • Tijk: voorzien van Coolmax
  • Kleur: wit
  • Afmeting: 40 x 60 cm
  • Leverbaar in 2 hoogten: 12 en 14 cm (en twee verschillende hardheden)

  Dit kussen zit in een handige draagtas van Passie voor Slapen, dus makkelijk mee te nemen.  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht