Deel deze pagina

Acties

 • Tempur 150,- euro voordeel op alle losse matrassen

  Tempur 150,- euro voordeel op alle losse matrassen

  Tempur is een temperatuurgevoelig materiaal met een open celstructuur, dat zich exact vormt naar de contouren van het lichaam en het volledig ondersteunt, zonder tegendruk. Kortom optimale ondersteuning en drukverlaging. 

  Nu tijdelijk tijdens de Wintersale, 150 euro korting op alle losse matrassen van Tempur. Deze actie is niet te combineren met andere lopende acties.

  De matrassen collectie van Tempur:

  Wanneer u gaat liggen op een TEMPUR matras past het zich direct aan de contouren van uw lichaam aan. Zacht waar u het wenst en stevig waar het nodig is. Een TEMPUR matras zorgt ervoor dat uw lichaam haar meest comfortabele positie vindt, zodat u kan genieten van de beste nachtrust. Het verdeelt het lichaamsgewicht en vermindert drukpunten die op conventionele matrassen kunnen leiden tot gevoelloosheid en de neiging om te woelen en draaien tijdens de nacht.  

  Het assortiment van TEMPUR bestaat uit matrassen met drie soorten gevoelens. De Original matrascollectie staat voor de belangrijkste voordelen van TEMPUR, namelijk het uitstekende comfort en ondersteuning voor het hele lichaam. Perfect voor diegenen die het liefst op een matras slapen met een stevig gevoel. De Cloud matrassencollectie is voor diegenen die verlangen naar een superieure ondersteuning, maar genieten van slapen op een matras met een zachter gevoel. De Sensation matrascollectie geeft u alle voordelen van TEMPUR, maar biedt door het speciaal gesneden duurzame ondersteuningslaag het vertrouwde gevoel van een traditioneel matras. De matras is perfect voor diegenen die willen genieten van een traditioneel verend matras. Iedere matrascollectie is ook verkrijgbaar in een speciale Breeze uitvoering. Door de snellere en efficientere vochtafvoer slaapt u nog comfortabeler.


  De actie voorwaarden van Tempur:

  Deze winter biedt TEMPUR u de beste nachtrust met aangenaam voordeel. Uw voordeel op TEMPUR matrassen is €150,- per ligplek! Deze actie is geldig van 20 december 2014 tot en met 31 januari 2015 en kan niet gecombineerd worden met het voordeel op de bedbodems.  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht