Deel deze pagina

Acties

 • 20% matras voordeel (korting) op je nieuwe Auping matras

  20% matras voordeel (korting) op je nieuwe Auping matras

  Het voorjaar van 2015 gaat starten en dat bekronen we met een scherpe Auping Voorjaarsactie. Op de gehele Auping Matrassen en Topdekmatrassen collectie ontvang je 20% korting.

  Bezoek onze uitgebreide shop in shop van de complete Auping collectie. Onze adviseurs vertellen je graag meer over alle mogelijkheden. Tevens heeft onze shop in shop alle verschillende matrassen en bedbodems in een testhoek, zodat je deze rustig kunt bekijken en testen. 

  De Auping 20% voordeel actie:

  Op alle bestellingen van matrassen en topdekmatrassen, in de periode van 7 maart 2015 tot en met 19 april 2015, ontvang je 20% korting op de originele aankoopprijs. 

  De actie is alleen van toepassing op bestellingen die zijn gedaan in de actie periode. 

  90 nachten Slaapgarantie op je nieuwe Auping matras:

  Naast de actie is natuurlijk onze bekende Slaapgarantie van 90 nachten van toepassing. Slaapt je nieuwe Auping matras niet lekker dan zoeken we samen naar een nieuwe soort die wel goed gaat slapen. 

  Oude matras kosteloos retour

  Varia Passie voor Slapen en Auping voelen zoch samen verantwoordelijk voor het zo duurzaam mogelijk verwerken van oude matrassen. Tijdens de actie periode rekenen wij dan ook geen kosten voor het afvoeren van uw oude matrassen en zorgen wij voor een milieu vriendelijke verwerking van de matrassen. 

  Auping: Puur Hollands Vakmanschap

  Veel mensen zijn niet op de hoogte van het feit dat Auping een Nederlands bedrijf is. De volledige productie vind plaats in Nederland in hun eigen fabriek in Deventer en dat al meer dan 125 jaar. 

  Auping matras Vivo als beste getest door de Consumentenbond

  Dat Auping garant staat voor de beste kwaliteit van matrassen, blijkt uit het feit dat bijvoorbeeld het Auping Vivo matras wederom (voor de derde keer) door de Consumentenbond is uitgeroepen tot "beste uit de Test" Januari 2015. 

  Alle voorwaarden van deze Auping Matrassen actie op een rij:

  Speciaal bij Varia Passie voor Slapen is ook de 90 nachten slaapgarantie gewoon van toepassing op deze actie.

  • De actie “20% voordeel op Auping matrassen” loopt van zaterdag 7 maart tot en met zondag 19 april 2015.

  • In de actieperiode ontvang je 20% voordeel op een bestelling van Auping matrassen en/of topmatrassen.

  • Het voordeel van 20% geldt ook op de matrassen en topmatrassen welke in een Original Boxspring combinatie worden besteld. Je ontvangt daarnaast tevens de Original Boxspring combinatiekorting van € 400,-. Of € 200,- in geval van een 1-persoons (t/m 140 cm breed) Original Boxspring.

  • Indien je een oude matras en/of topmatras in te leveren hebt, zal de Auping dealer Varia Passie voor Slapen deze kosteloos retourhalen en laten recyclen.

  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping acties.

  • Actie geldt alleen in Nederland.

  • Onder voorbehoud van wijzigingen.   Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht