De perfecte basis

Dé combinatie van een Auping spiraalbodem en matras, volledig af te stemmen op jouw lichaam. Dankzij de meer dan 10.000 drukpunten wordt je lichaam optimaal ondersteund. Met een matras dat afgestemd is op jouw lichaam, ben je verzekerd van slaapcomfort op het hoogste niveau.

Echt vakmanschap

In 1888 bedacht Johannes Auping, smid te Deventer, de spiraalbodem en legde hiermee de basis voor ongeëvenaarde slaapkennis. Al meer dan 125 jaar staat Auping garant voor kwaliteit en expertise, waar met passie en nieuwsgierigheid op een duurzame wijze wordt gewerkt aan het perfecte bed van morgen.

De Auping Original is een compleet bed met een helder ontwerp. Met als basis de Auping spiraalbodem en matras. En dat is precies wat nodig is voor een goede nachtrust. Zowel bedbodem als matras zijn ergonomisch af te stemmen op jouw lichaam. 

Begin bij de basis

De beste basis voor een energieke dag begint bij een bedbodem en matras die helemaal afgestemd zijn op jouw lichaam. Dat is persoonlijk slaapcomfort op het hoogste niveau.

Spiraalbodems

De Auping spiraalbodem heeft een 80% open structuur. Dit ventileert uitstekend waardoor je fris en uitgerust wakker wordt. En de meer dan 10.000 drukpunten zorgen voor de juiste veerkracht die je lichaam goed ondersteunt en je lichaamsdruk verdeelt.

Matrassen

Een matras is goed als deze past bij degene die erop ligt. Individuele factoren als lichaamslengte, gewicht en eventuele fysieke ongemakken spelen hierbij een rol. De Auping matrassen zijn zo opgebouwd dat ze op je persoonlijke wensen kunnen worden afgestemd. Ze onderscheiden zich door verschillen in opbouw en zonering.

Ultiem Comfort

Met de keuze voor een elektrisch verstelbaar bed creëer je nog meer comfort. Zo stel je eenvoudig je favoriete leesstand in met de bijgeleverde RF afstandsbediening of verstel je jouw Original voor de optimale verdeling van de lichaamsdruk voor nog meer comfort tijdens het slapen

Tip: Kies je voor een 2-persoonsbed met twee verstelbare bedbodems? Dan kun je deze uitbreiden met een splittopper. Deze topper biedt je de mogelijkheid de twee hoofdeinden afzonderlijk van elkaar te verstellen, terwijl de rest van het bed één geheel vormt.

Kies jouw Auping Original uitvoering

Auping vind het belangrijk dat je de Auping Original past bij jouw smaak en stijl, daarom kun je het hoofdbord helemaal aanpassen aan jouw voorkeur. Of je nu kiest voor tijdloos antraciet of een opvallende trendkleur, met de keuze uit ruim 89 verschillende stoffen en kleuren je vind altijd een hoofdbord dat bij jou past. Het aluminium frame is afgewerkt met licht gebogen poten. Met de verhogingspoten verhoog je de Original van 53 cm naar 60 cm voor extra comfort tijdens het in en uitstappen.
Het hoofdbord is verkrijgbaar in een lage en een hoge versie. De lage variant is, vanaf de grond gemeten, 82 cm hoog. De hoge variant is, vanaf de grond gemeten, 92 cm hoog.  Daarnaast kan je kiezen voor een brede versie met 10 cm oversteek aan weerszijde of een versie gelijk aan de breedte van het bed.

Auping kussens en dekbedden

Goed slapen stopt niet bij een goed bed. Ook het juiste hoofdkussen en dekbed bepalen het slaapcomfort. Tijdens de slaap is het belangrijk dat het hoofdkussen de nek en het hoofd goed ondersteunen zodat je nekspieren goed de kans krijgen om te ontspannen. Een dekbed wat goed aan je lichaam aansluit en materiaal wat goed bij jouw voorkeuren past creëert het optimale klimaat. Zo zorgt Auping dat je elke ochtend weer uitgerust en energiek wakker wordt.
Een dekbedovertrek maakt het bed helemaal af. Het geeft niet alleen meer comfort, het creëert ook meer sfeer in de slaapkamer. De collectie dekbedovertrekken van Auping is opgebouwd uit veel verschillende stoffen en kleuren, de designs gaan perfect mee met de laatste mode- en interieurtrends.

Samenstellen

Afmetingen

Verkrijgbaar als 1-persoons en 2-persoons in de afmetingen:

Eenpersoons:

Breedte: 80 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm of 140 cm
Lengte: 200 cm, 210 cm of 220 cm

Tweepersoonsboxspring:

Breedte: 160 cm, 180 cm of 200 cm
Lengte: 200 cm, 210 cm of 220 cm

Hoogte:

Standaard: 53 cm

De Original is er ook in een verhoogde variant: 60 cm

Hoofdbord

Lage variant: 82 cm (vanaf de grond gemeten)

Hoge variant: 92 cm (vanaf de grond gemeten)

Daarnaast kan je kiezen voor een brede versie met 10 cm oversteek aan weerszijde of een versie gelijk aan de breedte van het bed.

 

Uitvoering

Vlak:                           Handmatig verstelbaar:     Elektrisch verstelbaar:

                                                                                                 1 motorig                         2 motorig                            3 motorig

Matrassen

Inizio matras
De basismatras van Auping die voldiet aan onze hoge standaarden op gebied van ondersteuning, ventilatie en comfort.
- 3 Comfortzones voor ondersteuning van de heupen, schouders en benen
- Latex comfortlaag: zacht en veerkrachtig liggevoel

Adagio matras
De veerkrachtige matras voor gelijkmatige ondersteuning van je hele lichaam.
- Dryfeel drukverdeler voor gelijkmatige ondersteuning
- 5 Comfortzones voor optimale ondersteuning
- Latex Perfo: zacht, veerkrachtig en ventilerend liggevoel

Cresto matras
De comfortabele en veerkrachtige matras met zachte en flexibele ondersteuning voor de schouder.
- Flexibele en zachte schouderzone
- 5 Comfortzones voor optimale ondersteuning
- Latex Pura: zacht, veerkrachtig en extra ventilerend liggevoel.
- Standaard afritsbare en wasbare tijk.

Maestro matras
De comfortabele en veerkrachtige matras met dubbele comfortlaag voor drukverlichting voor je schouder.
- Met extra schoudercomfort
- 5 Comfortzones voor optimale ondersteuning
- Latex Pura: zacht, veerkrachtig en extra ventilerend liggevoel
- Standaard afritsbare en wasbare tijk

Vivo matras
De meest veerkrachtige matras, verfijnd tot in detail. Deze matras heeft een dubbele ondersteunende en zachte schouderzone en een aparte heupzone.
- Met extra schoudercomfort voor extra drukverlichting
- Aparte heupzone
- 5 Comfortzones voor optimale ondersteuning
- Latex Pura: zacht, veerkrachtig en extra ventilerend liggevoel of Visco Activ: stabiel liggevoel
- Standaard afritsbare en wasbare tijk.

Banner voor footer