Geniet van Optimaal Comfort

Een gezond en energiek leven begint met een goede nachtrust. Daarom werkt Auping al meer dan 125 jaar, elke dag weer met passie en nieuwsgierigheid aan het ultieme slaapcomfort van morgen. Hoge kwaliteit, comfort, design en duurzaamheid staan daarbij centraal. En omdat Auping staat voor premium kwaliteit en duurzaamheid is bewust gekozen voor productie in Deventer. Daar wordt jarenlange expertise en vakkundigheid gecombineerd met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek, ergonomie en design.

Iedere dag uitgerust wakker worden

Niets is fijner dan je dag vol energie beginnen en een goede nachtrust helpt daarbij. Elke laag in de vernieuwde Auping boxspring is met zorg ontwikkeld voor de juiste ondersteuning en ventilatie. De speciale DPPS®-pocketveren in zowel de boxspring als de matrassen zorgen voor een stabiele basis en bieden de perfecte ondersteuning van je lichaam. Onze nieuwe toppers voor extra comfort zijn in 5 varianten verkrijgbaar, passend bij jouw persoonlijke voorkeur. Bovendien is de hoes van de topper wasbaar, zo heb je altijd een comfortabel fris bed. Kom snel naar de winkel of kijk op auping.nl/boxsprings voor alle mogelijkheden.

Stel zelf jouw Auping Original Boxspring samen

De Auping Original Boxspring biedt de perfecte basis. De combinatie van het matras, de boxspring en de spiraalbodem creëert een optimale ondersteuning voor je lichaam. 
Iedereen heeft andere slaapwensen en afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en behoeften, stel je de Auping Original Boxspring samen met een matras of met een gestoffeerd matras met topper. Je maakt jouw bed helemaal af met keuze uit een ruim aanbod stoffen, kleuren en hoofd- en voetborden.

Dag en nacht comfort

De Auping Original boxspring biedt optimaal comfort. Kies je voor de mogelijkheid om jouw Auping Original elektrisch te verstellen? Met de RF afstandsbediening verstel je de Auping Original eenvoudig naar jouw ideale leesstand of voor extra comfort tijdens het slapen. 

TIP:
Naast dat een elektrisch verstelbare boxspring het slaapcomfort verhoogd, maakt het ook het opmaken van het bed makkelijker. Met het hoofd- en voeteneind omhoog komt de stofzuiger makkelijk onder het bed, zo houd je gemakkelijk de slaapkamer schoon.

Verzeker jezelf van de beste nachtrust

Auping matrassen en toppers zijn gemaakt met ruim 125 jaar ervaring. Dit heeft geresulteerd in matrassen en toppers die je niet hoeft te draaien of te keren. Daarnaast zijn de gestoffeerde matrassen van Auping voorzien van stevig klittenband wat ervoor zorgt dat de matras niet  verschuift. Ook niet wanneer je de boxspring elektrisch versteld. 

De gestoffeerde matrassen en toppers van Auping zijn voorzien van mooi gevormde knopen en lussen waarmee je de topper eenvoudig aan het matras koppelt. Zo blijft ook de topper goed op zijn plek liggen. 

Deelbaar

De Auping Kiruna is ook verkrijgbaar met de Deelbaarset. Dit maakt het mogelijk om 2 1-persoonsboxsprings makkelijk aan elkaar vast te maken, tegelijkertijd worden ze net zo makkelijk aan het voeteneind weer uit elkaar gereden. Zo wordt het opmaken van de boxspring en het schoonhouden van de slaapkamer een stuk eenvoudiger. De boxsprings vormen met 1 simpele klik weer een geheel. 

Van top tot teen in uitgeruste stijl

De Auping Original Boxspring maak je helemaal compleet met het juiste hoofd- en/of voetbord. Je stelt de boxspring helemaal samen naar je persoonlijke voorkeuren, met de keuze uit 5 hoofdborden en/of een voetbord:

             Dominica                             Nice                              Portofino                         Valencia                           Siena

Dominica:
Rank en stijlvol (zwevend hoofdbord)

Nice:
Robuust en stoer (staand hoofdbord)

Portofino:
Klassiek en rijk (staand hoofdbord)

Valencia:
Modern en zacht (zwevend hoofdbord)

Siena:
Recht en tijdloos (zwevend hoofdbord)

Alle hoofdborden van de Auping Original Boxspring zijn rondom gestoffeerd waardoor je de keuze hebt om het bed vrij in de slaapkamer te plaatsen.

Slapen in jouw droomwereld

Naast de verschillende modellen hoofd- en voetborden heb je keuze uit een ruime collectie stoffen. Je kunt eindeloos variëren met maar liefst 89 verschillende opties in materiaal, kleur en structuur. Met de stofkeuze maak je de nieuwe Original echt helemaal van jouw. Alle stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven een comfortabel gevoel en een luxe uitstraling. Bij Auping heb je keuze uit drie stofgroepen:

Stofgroep A: unigekleurd
Stofgroep A is de basiscollectie vol unigekleurde basisstoffen. 

Stofgroep B: rijke effecten
Stofgroep B bevat stoffen met rijke effecten en volop variatie in structuur. Een voorbeeld hiervan is de Points. Deze stof wordt gefabriceerd met ingezamelde kleding en restanten stof. Doordat Auping de garen hergebruikt hoeven er geen nieuwe grondstoffen gebruikt te worden. Dat is duurzaam denken en doen. 

Stofgroep C: verfijnde weefstructuren
Onder stofgroep C vallen de zachte willen, duurzame stoffen met verfijnde weefstructuren en bijzondere details van stoffenleverancier Kvadrat. Zo combineert de Clara ongekleurde, ongebleekte schapenwol met felle kleuraccenten tot een bijzondere kleurmenging en kent de ongebleekte, ongeverfde, gewonnen wollen Molly juist alleen natuurlijke schaapkleuren. 

Kvadrat
Auping werkt nauw samen met de trendsettende en kwalitatief hoogstaande Deense stoffenfabrikant Kvadrat.

 

Auping kussens en dekbedden

Goed slapen stopt niet bij een goed bed. Ook het juiste hoofdkussen en dekbed bepalen het slaapcomfort. Tijdens de slaap is het belangrijk dat het hoofdkussen de nek en het hoofd goed ondersteunen zodat je nekspieren goed de kans krijgen om te ontspannen. Een dekbed wat goed aan je lichaam aansluit en materiaal wat goed bij jouw voorkeuren past creëert het optimale klimaat. Zo zorgt Auping dat je elke ochtend weer uitgerust en energiek wakker wordt.

Een dekbedovertrek maakt het bed helemaal af. Het geeft niet alleen meer comfort, het creëert ook meer sfeer in de slaapkamer. De collectie dekbedovertrekken van Auping is opgebouwd uit veel verschillende stoffen en kleuren, de designs gaan perfect mee met de laatste mode- en interieurtrends.

Samenstellen 

Afmetingen

Verkrijgbaar als 1-persoons en 2-persoonsboxspring in de afmetingen: 

Eenpersoonsboxspring:

Breedte: 80 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm of 140 cm
Lengte: 200 cm, 210 cm of 220 cm

Tweepersoonsboxspring:

Breedte: 160 cm, 180 cm of 200 cm
Lengte: 200 cm, 210 cm of 220 cm

Met de Deelbaarset kunnen 2 1-persoonsboxsprings eenvoudig aan elkaar worden vastgemaakt en even gemakkelijk aan het voeteneind uit elkaar worden gereden.

Er zijn verschillende poten, in 2 hoogtes beschikbaar: rond, vierkant en als embrassebalk.

Stoffen

               Stofgroep A                                                  Stofgroep B                                                     Stofgroep C

Uitvoering

Vlak:                                      Elektrisch verstelbaar:

                                                                      1 motorig                                2 motorig                                    3 motorig

Kies je gestoffeerde matras met topper

Comfort matras
Deze comfort matras voldoet aan de hoge standaarden voor ondersteuning en ventilatie en maakt Auping slaapcomfort voor iedereen bereikbaar.
- 3 zones voor heup, schouders en benen
- Bovenste laag is van open structuur schuim dat zorgt voor perfecte ventilatie
- Keuze om je matras af te werken met een bies

Deluxe matras
De Deluxe matras met 5 zones en een drukverlener voor gelijkmatige ondersteuning.
- Extra zachte schouderzone
- 5 zones: voor heup, onderrug, hoofd, schouders en benen
- Een drukverdeler bovenop de pocketveren voor gelijkmatige ondersteuning

Prestige matras
De Prestige matras is een luxe matras met nog betere aanpassing aan je lichaam door de extra verfijnde schouder- en heupzone voor optimale ondersteuning.
- 5 Zones: voor heup, onderrug, hoofd, schouders en benen
- Extra verfijnde schouderzone door gebruik van Visco. Dat sluit perfect aan bij de contouren van je lichaam
- Keuze om je matras af te werken met een bies

Comfort Topper
Topper bestaande uit HR-schuim dat een prettige combinatie biedt van veerkrachtigheid en ondersteuning. Met afritsbare tijk (tegen meerprijs).
- Beschikbaar als splittopper
- Bovenkant afritsbaar en dus wasbaar (optioneel)
- De topper kan makkelijk bevestigd worden aan de matras zodat de topper niet kan schuiven
- hoogte van 7 cm

Deluxe Topper
Deluxe topper van hoogwaardig Latex Perfo. Het geperforeerde latex zorgt voor een heerlijk zacht comfort en goede veerkracht.
- De bovenkant is afritsbaar en kan dus makkelijk gewassen worden
- Beschikbaar als splittopper
- Extra ventilerend door de geperforeerde latex
- Hoogte van 8 cm

Prestige Topper
De prestige topper biedt het meeste ultieme ligcomfort en zeer verfijnde details. Er zijn 3 verschillende uitvoeringen, afgestemd op jouw voorkeur.                 3 uitvoeringen:
- De bovenkant is afritsbaar en kan dus makkelijk gewassen worden - Rich
- Beschikbaar als splittopper                                                                        - Natural
- Hoogte van 10 cm                                                                                        - Visco: ligt stabiel en
                                                                                                                             past zich aan aan je lichaam

Matrassen

Inizio matras
De basismatras van Auping die voldiet aan onze hoge standaarden op gebied van ondersteuning, ventilatie en comfort.
- 3 Comfortzones voor ondersteuning van de heupen, schouders en benen
- Latex comfortlaag: zacht en veerkrachtig liggevoel

Adagio matras
De veerkrachtige matras voor gelijkmatige ondersteuning van je hele lichaam.
- Dryfeel drukverdeler voor gelijkmatige ondersteuning
- 5 Comfortzones voor optimale ondersteuning
- Latex Perfo: zacht, veerkrachtig en ventilerend liggevoel

Cresto matras
De comfortabele en veerkrachtige matras met zachte en flexibele ondersteuning voor de schouder.
- Flexibele en zachte schouderzone
- 5 Comfortzones voor optimale ondersteuning
- Latex Pura: zacht, veerkrachtig en extra ventilerend liggevoel.
- Standaard afritsbare en wasbare tijk.

Maestro matras
De comfortabele en veerkrachtige matras met dubbele comfortlaag voor drukverlichting voor je schouder.
- Met extra schoudercomfort
- 5 Comfortzones voor optimale ondersteuning
- Latex Pura: zacht, veerkrachtig en extra ventilerend liggevoel
- Standaard afritsbare en wasbare tijk

Vivo matras
De meest veerkrachtige matras, verfijnd tot in detail. Deze matras heeft een dubbele ondersteunende en zachte schouderzone en een aparte heupzone.
- Met extra schoudercomfort voor extra drukverlichting
- Aparte heupzone
- 5 Comfortzones voor optimale ondersteuning
- Latex Pura: zacht, veerkrachtig en extra ventilerend liggevoel of Visco Activ: stabiel liggevoel
- Standaard afritsbare en wasbare tijk.


Banner voor footer

Live advies nu online!

Klik hier om te starten