Deel deze pagina
 • Mijn eerste ervaringen als Beddentester - Winan Hoekstra

  Mijn eerste ervaringen als Beddentester - Winan Hoekstra
  Al jaren tob ik met een rugblessure na een val op mijn stuitje. Een normaal mens staat uitgerust op uit bed en zal misschien last van de rug krijgen gedurende dag doordat de rug dan meer wordt belast. Ik niet. Als ik 's ochtends opsta, ben ik zo stijf als een plank, kan ik mijn voeten niet afdrogen na het douchen en kan ik mijn sokken niet aantrekken. En ik ben nog maar halverwege de 90!!!
  Gaandeweg de dag wordt mijn rug wel soepeler door goed te bewegen. Uiteraard ging ik er automatisch van uit dat het allemaal aan mijn matras lag :-) Bij IKEA heb ik daarom een ander matras gekocht. Zij bieden namelijk de kans om een matras 90 dagen uit te proberen. Bevalt het matras niet, dan kun je m ruilen. Een hele veilige manier om een nieuwe matras aan te schaffen. Maar blijkbaar niet het juiste matras voor mij want ik bleef de klachten houden.
  Toen zag ik op Facebook de oproep voor Matrassentester. Deze keer dan maar een matras van een gerenommeerde Beddenspecialist. Nadat ik geselecteerd was via Facebook, ben ik naar Alphen aan de Rijn geweest om het één en ander door te praten. Ik werd vakkundig te woord gestaan door Kees Goddrie en heb diverse matrassen uitgeprobeerd. Vervolgens heeft Kees me het matras aanbevolen waar ik nu sinds een week of drie op slaap.
  De bezorging verliep allemaal soepel, de bezorger was op tijd, het matras en lattenbodem werden in de ombouw van het bed geplaatst en er volgde een uitleg over de lattenbodem. Daarna werden het oude matras en lattenbodem in de berging gezet.
  Vanaf het eerste moment dat ik op het nieuwe matras slaap, slaap ik rustiger en word ik minder vaak wakker 's nachts, dus dat is winst. Het matras voelt lekker zacht aan maar is wel vrij warm. Mijn rugklachten blijven helaas tot op dit moment hetzelfde, ik merk geen verlichting van de pijn.
  Misschien wil ik te snel en heeft het allemaal wat meer tijd nodig. Het kussen bevalt me supergoed. Het hoeft niet opgeschud te worden en ik hoef er niet aan te sjorren om lekker te liggen. Dus dat kussen krijgen jullie niet meer terug, haha.


  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Winan Hoekstra

  Dit blog is geschreven door Winan Hoekstra. Klik hier voor meer blogs van Winan Hoekstra, of klik hier om meer te weten te komen over Winan Hoekstra.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht