Deel deze pagina
 • Mijn eerste ervaringen als Beddentester - Bert Wolters & Leonie Wolters

  Mijn eerste ervaringen als Beddentester - Bert Wolters & Leonie Wolters

  Wij zijn Leonie en Bert, we wonen nu zo’n 5 jaar met onze dochter in Beerendrecht. Met ons werk, onze leefstijl die ook veel gezellige weekenden bevat, hebben wij een druk leven en nemen we af en toe net te weinig tijd om (uit) te slapen. Lisette en Kees “kennen” we al een tijdje via de diverse Social Media en gezamenlijke interesses (slapen en diezelfde social media) zorgden ervoor dat het contact bleef. 

  Een klein jaar geleden waren wij ons aan het orienteren op het gebied van een nieuw bed en ook toen al zijn we bij Kees in de winkel geweest. Dat was ook de eerste keer dat we ons verbaasden over wat er allemaal komt kijken bij een goede bedhouding; verschillen in matrassen, lattenbodems, kleurstellingen in de slaapkamer, al met al een hele wetenschap, dat slapen. 

  Kees legde schijnbaar moeiteloos het ene na het andere matras op de proefopstelling en legde bij ieder exemplaar uit wat wij op dat moment voelden en hoe goed het onze lichamen op welke plek ondersteunde. Die keer is het helaas een andere beddenleverancier geworden, maar het contact is al die tijd gebleven.

  Ondanks dat het bed, wat nog geen jaar oud was, niet héél slecht sliep, hebben we toch heel snel gereageerd op de vraag om beddentesters vanuit Varia.

  Het matras wat ons is aangeraden is heerlijk stevig en écht superdik. Dit matras hebben we niet zomaar aangeraden gekregen, maar deze keuze is vooraf gegaan door een “Kees-sessie”, rustig, met z’n drietjes, geen druk… Na ongeveer een half uur gepraat te hebben over onze leefstijl was het tijd voor de proef-lig-marathon…. Dit keer echter “slechts” een matras of 4/5, waarbij wij er ook voor hebben gekozen om direct het kussen te vervangen voor een anatomisch gevormd exemplaar.

  Het matras is een exemplaar geworden wat is ontwikkeld door een bekende matrassenfabrikant, in overleg met de mensen van Varia… Deze combinatie zorgt voor een goede ondersteuning op de plekken in het lichaam waar je dat ‘s nachts nodig hebt om ervoor te zorgen dat je lichaam bezig kan zijn met zijn primaire nachttaak… uitrusten. 
  De levering zou plaatsvinden vanaf medio september, wat ons prima uit kwam. Hierdoor konden we nog zorgen voor de montage van ons op maat gemaakte bed van steigerhout én een besluit nemen ten aanzien van de al dan niet electrische lattenbodems waar deze matrassen ook geschikt voor zijn…

  Prima op tijd volgde dan ook in de 2e week van september het telefoontje van Kees Goddrie dat de matrassen een week later afgeleverd zouden worden. Moeiteloos werden de 2 matrassen door de bezorger, die als 2 druppels op Kees lijkt, naar onze slaapkamer op de 2e verdieping getild… Sinds een week of zes is het ‘s ochtends toch een stuk lastiger om het bed uit te komen. Niet omdat we niet uitrusten, maar eigenlijk meer omdat ook na een uur of 8 slapen dat bed nog steeds zo heerlijk ligt… Wordt vervolgd!  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Bert Wolters

  Bert Wolters

  Dit blog is geschreven door Bert Wolters. Klik hier voor meer blogs van Bert Wolters, of klik hier om meer te weten te komen over Bert Wolters.

  Maak kennis met: Bert Wolters

  Mijn naam is Bert Wolters, 36 jaar, vader van Loraine en vriend van Leonie van Zijll. In het dagelijks leven stort ik mij voor 150% op mijn baan. Ik ben Consultant op het gebied van Microsoft infra producten. Hierbij adviseer ik bedrijven bij de inzet van computers die op bureau's staan, tot aan de grotere servers in datacenters. De laatste tijd kwam ik in mijn "oude" bed minder tot rust en daarom ben ik blij dat ik voor deze beddentest geselecteerd ben.

  Bert is Beddentester samen met zijn partner Leonie Wolters!

  Waarom heb(ben) jij / jullie jezelf ingeschreven als Beddentester?

  We hebben ons ingeschreven als Beddentester om te zien of een high-end matras écht de oplossing van onze moeheid zou kunnen zijn.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht