Deel deze pagina
 • #Beddentester (door: Eveline Verhoeven)

  #Beddentester (door: Eveline Verhoeven)

  Het aardige van een fenomeen als twitter is dat het buitengewoon succesvol kan zijn als communicatiemiddel. 

  Voor wie twitter niet kent: het is een soort mailsysteem waarbij boodschappen maximaal uit 140 tekens bestaan én waarbij volgers die boodschappen in een tijdlijn zien. Je stuurt een boodschapje naar al je volgers of je stuurt je boodschapje naar een of meer uitverkorenen. 

  Lisette van Varia Passie voor Slapen maakt creatief gebruik van dit relatief nieuwe communicatiemiddel: heel slim heeft ze hier en daar boodschapjes laten vallen over het testen van een matras. Gratis uitproberen. Oude matras gaat in opslag. Leuke website erbij. 

  En ja hoor, de ene na de andere tweep (zo heten mensen die op twitter een profiel hebben aangemaakt) stuurde een boodschapje met vragen: ‘wat ga je doen’ en ‘mag ik ook meedoen?’ en ‘wanneer begin je?’. 

  O ja, diezelfde Lisette heeft ook hier en daar iets laten vallen over ‘oude’ matrassen. Je durft niet eens meer naar je eigen bed, op die oude vertrouwde matras. Zeker niet toen ze eens even uit de doeken ging doen hoe dat zit met hobbels, bobbels en bedwantsen.

  Al die boodschapjes kwamen ook Minerva’s tijdlijn binnen. De ene na de andere tweep ‘sprak’ erover op twitter. Dus ja, wat doe je dan? Dan vraag je ook of je mee mag doen. 

  En dat mocht, dus zo is het gekomen.

  Minerva (Eveline Verhoeven)  Vergelijkbare blogs

  • Afscheid

   Afscheid

   Soms is het heel gemakkelijk om afscheid te nemen en soms is dat gewoon moeilijk. Dat heeft meestal totaal niets te maken met redelijkheid en logica. Nee, gemakkelijk en moeilijk zijn gevoelens en dus gaat het bij afscheid om emoties. Zelfs als het a... Lees meer...
  • Mijn eerste ervaringen als Beddentester - Claudia van het Kaar

   Mijn eerste ervaringen als Beddentester - Claudia van het Kaar

   Zoals gezegd, ik ben inmiddels 42 en heb nog steeds niet het juiste matras gevonden. Toen ik via een matras-beoordelings-site jullie oproep tot beddentester zag, was ik gelijk helemaal verkocht: wat een super-idee! Het is namelijk zo: ik ben al een j... Lees meer...
  • Mijn eerste ervaringen als Beddentester - Winan Hoekstra

   Mijn eerste ervaringen als Beddentester - Winan Hoekstra

   Al jaren tob ik met een rugblessure na een val op mijn stuitje. Een normaal mens staat uitgerust op uit bed en zal misschien last van de rug krijgen gedurende dag doordat de rug dan meer wordt belast. Ik niet. Als ik 's ochtends opsta, ben ik... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Eveline Verhoeven

  Eveline Verhoeven

  Dit blog is geschreven door Eveline Verhoeven. Klik hier voor meer blogs van Eveline Verhoeven, of klik hier om meer te weten te komen over Eveline Verhoeven.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht