Deel deze pagina
 • Een nieuwe baan; Beddentester!

  Een nieuwe baan; Beddentester!

  “Een nieuwe baan? Jij? En je bedrijf dan?” Die vraag voel ik zelf al opkomen en dus kan ik hem zeker ook verwachten vanuit mijn omgeving. Toch is het echt waar; ik wordt beddentester! Wees niet bang lieve medewerkers, die job bij Treetops blijft gewoon hoor, immers een bed testen doe je toch vooral ’s nachts en niet ‘tijdens kantooruren’, alhoewel dat natuurlijk wel zeer aantrekkelijk is.

  “Maar hoe kom je daar dan bij?”

  Social Media lieve lezers, social media. Ja ‘daar heb je hem weer’ inderdaad, maar mijn vertrouwen in de kracht van social media wordt hier maar weer eens onderschreven. Voorbeelden zijn er inmiddels genoeg, maar deze prachtige ondernemers; Lisette en Kees Goddrie, maken fantastisch gebruik van dit medium. Zij weten hun bedrijf op zeer originele wijze onder de aandacht te brengen.

  “Beddentesters gezocht” berichtten zij via social media en via één van mijn social media vrienden kwam ik achter deze actie. Al snel had ik van Lisette de informatie ontvangen en zojuist heb ik haar via Twitter laten weten dat wij (Liesbeth en ik) graag aan deze unieke actie willen deelnemen.

  Daar krijgen ze overigens nog een hele kluif aan, immers ze gaan ons eerst adviseren wat voor ons het beste is en dan zal ze blijken dat we de lat hoog gaan leggen. Ikzelf ben niet heel klein en vooral niet bepaald licht, mijn vrouw een stukkie kleiner en veel slanker. Ik heb het snel warm en Liesbeth ligt al snel met een elektrische deken. De uitdaging, ik zei het al, wordt groot. Aan de andere kant hebben ze het ook weer makkelijk. Onze bedden zijn op, versleten, jawel bijna vergaan zou ik zeggen, maar dan overdrijf ik. We zijn de laatste jaren op slaapgebied niet heel erg verwend.

  Altijd waren er belangrijker zaken en dan komt plots dit aanbod voorbij. Daar hoefden we niet lang over na te denken. Wij gaan die uitdaging wel aan; “beddentester”

  Als we niet steeds een gat in de dag gaan slapen op dat nieuwe bed dan horen jullie snel weer meer van ons slaapgenoegen hier.

  Groet, Fred  Vergelijkbare blogs

   Dit blog delen:

   Fred Rommens

   Fred Rommens

   Dit blog is geschreven door Fred Rommens. Klik hier voor meer blogs van Fred Rommens, of klik hier om meer te weten te komen over Fred Rommens.

   Reacties

  Maak een afspraak

  = verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht