Deel deze pagina
 • Passie voor slapen

  Passie voor slapen

  Vanochtend kwam ik totaal gebroken en met stevige hoofdpijn uit mijn bed. Wat een @
  %&#bed hebben we toch! 

  Dit zou natuurlijk een ideale inleiding zijn van een blog over mijn ‘passie voor slapen’, maar het is toch echt overdreven. Maar omdat ik wel degelijk houdt van in bed liggen kijk ik inmiddels wel degelijk uit naar het bestelde matras en de bedbodem zodat we werkelijk kunnen gaan genieten van slapen. Zo extreem als hierboven geschetst is het echter nog niet. Wel hebben we de eerste stap gezet naar een veel gezondere nachtrust en daar wil ik het even over hebben.

  Tot voor kort dacht ik dacht “passie voor slapen” toch vooral een heerlijk klinkende reclameslogan was van Kees en Lisette, voor hun slaapwinkel; Varia Passie voor Slapen. Inmiddels weet ik wel beter.
  Natuurlijk had ik van te voren kunnen bedenken. Ik ben zelf ondernemer en momenteel in een proces om onze bedrijfsnaam meer, zoals marketeers zeggen, lading te geven. Ook de toegevoegde tekst, zoals Passie voor slapen” is dan een heel prettige en vooral geeft het de kans er echt wat inhoud aan te geven en dat is Kees en Lisette gelukt.


  Om als beddentester aan de gang te kunnen werden we verzocht in Alphen ons een bed te laten ‘aanmeten’ en pas toen werd mij echt duidelijk wat de “Passie” van Kees inhoud (“Passie” met een hoofdletter). Heerlijk om mee te maken dat er met zo veel enthousiasme wordt verteld over wat er allemaal bij slapen komt kijken! Alle tijd werd er genomen om ons, op een voor ons geschikt matras te krijgen. Tot in detail werd uitgelegd waarom de juiste lighouding zo belangrijk is en werden we verzocht wat zaken, al liggend, uit te testen.


  Uiteindelijk gingen we zeer enthousiast na enkele uren weer naar huis. Beide met een bestelling in de achterzak voor een speciaal matras en, dat was nog wel iets verrassender, voor beide een ander kussen. Vanzelfsprekend hadden we besloten ook de ´aankleding´ van het bed meteen aan te pakken en ook daar bleek de kennis en kunde van Kees. Zelfs de molton op mijn matras is namelijk een andere geworden dan die van mijn vrouw Liesbeth (elke overeenkomst met de voornaam van de vrouw van Kees berust op louter toeval :-) Aangezien mijn vochtproductie per nacht wat hoger ligt, bleek dat zeer wenselijk.


  Ook een oprecht en eerlijk advies over de elektrische deken van mijn vrouw Liesbeth (liever niet meer gebruiken), over de toe te passen hoeslakens en waarom satijnen dekbedovertrekken prettiger zijn dan gewone katoenen werden ons toebedeeld. Daar sta je normaal gesproken totaal niet bij stil. Zeer optimistisch, maar vooral zeer ongeduldig zijn we weer uit Alphen aan de Rijn vertrokken. We kunnen ons niet voorstellen dat we nog vier tot zes weken moeten wachten tot ons bed wordt geleverd.


  Groet, Fred  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Fred Rommens

  Fred Rommens

  Dit blog is geschreven door Fred Rommens. Klik hier voor meer blogs van Fred Rommens, of klik hier om meer te weten te komen over Fred Rommens.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht