Deel deze pagina
 • Stop op beddentesters!

  Stop op beddentesters!

  Al direct na de eerste oproep voor Beddentesters stroomden de aanmeldingen binnen. Iedereen wil kennelijk een bed testen voor Varia Passie voor Slapen!

  Het was wel even doorlezen. In de eerste paar dagen waren er al een dikke honderd sollicitaties op de functie van Beddentester. Al snel bleek dat er veel verschillende motieven zijn om drie maanden als ‘slaapkop’ door het leven te gaan.

  Wij wisten genoeg!

  Die functie is voor deze ronde dik vervuld.

  Dus hebben we noodgedwongen een stop op het aanmelden gezet. Wegens succes…

  De gelukkigen hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen.


  Alle andere ‘sollicitanten’ worden hartelijk bedankt! Hopelijk volgen zij de verrichtingen van deze eerste ploeg Beddentesters op de voet. En: eind van het jaar volgt een nieuwe oproep voor een nieuwe ronde op de volgende nieuwe collectie…

  De ‘ingelote’ Beddentesters moeten nu hun uitnodiging per mail bevestigen. Daarna wordt met hen een afspraak gemaakt. Per telefoon. Want Kees Goddrie gaat natuurlijk wel iedereen persoonlijk in zijn agenda zetten.

  Voor de gelukkige Beddentesters wordt in de showroom aan de Euromarkt een Slaapprofiel gemaakt. Dan wordt een keuze gemaakt uit de eigen nieuwe Varia-collectie. Zodra de matras - in september - is geleverd, kunnen de Beddentesters voor drie maanden aan de slag.

  Hun bevindingen kunnen door iedereen op de website van Varia Passie voor Slapen worden gevolgd.

  Al hun verslagen worden geplaatst. En, natuurlijk maak ik een analyse van de antwoorden op de door hen ingevulde vragenlijsten. Daar wordt in blogs en artikelen uitgebreid bij stilgestaan.

  We kunnen tenslotte allemaal wel iets leren uit de ervaringen van deze Beddentesters!

  We gaan een ‘slaperige’ herfst tegemoet…  Vergelijkbare blogs

  • De beste baantjes: Beddentester

   De beste baantjes: Beddentester

   Het is en blijft een job die veel mensen blijft trekken: Beddentester! Ook in het blog op SPunck.nl, kwam onze job als Beddentester in de lijst van beste baantjes. Lees het artikel: De beste baantjes op SPunck.nl    Binnenk... Lees meer...
  • Afscheid

   Afscheid

   Soms is het heel gemakkelijk om afscheid te nemen en soms is dat gewoon moeilijk. Dat heeft meestal totaal niets te maken met redelijkheid en logica. Nee, gemakkelijk en moeilijk zijn gevoelens en dus gaat het bij afscheid om emoties. Zelfs als het a... Lees meer...
  • Tweede kussen halve Prijs!

   Tweede kussen halve Prijs!

   Tempur maakt het je nu wel heel aantrekkelijk om te switchen. En: om een lekker tweede kussen op je bed te leggen of juist je partner ook te laten genieten van dat lekkere kussen.  Tempur staat bekend om ergonomische en goed ondersteunende hoof... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht