Deel deze pagina
 • Mijn eerste ervaringen als Beddentester - Jorien Besemer

  Mijn eerste ervaringen als Beddentester - Jorien Besemer

  Beddentester. Het klinkt natuurlijk als het ideale (fantasie)beroep, maar het stond er echt: ik was aangenomen als beddentester! Blijkbaar zijn mijn jarenlange rugklachten en stijfheid daardoor in de ochtend (in combinatie met mijn slechte matras natuurlijk) voldoende reden geweest voor Varia Passie voor Slapen om mij de kans te geven om 3 maanden op een goed matras te slapen.

  Niemand geloofde me

  Natuurlijk geloofde niemand me, maar na enige uitleg snapten mijn familie en vrienden het wel. Mijn matras was namelijk een 'extraatje' bij mijn bed: een oprolmatrasje van 60 euro. Het is dus overbodig om te zeggen dat dat matrasje niet echt ideaal is voor je slaaphouding en dus ook niet voor mijn rug met verschoven rugwervels.

  Gesprek in de winkel

  Kort nadat ik 'aangenomen' was, werd ik door Kees Goddrie uitgenodigd in de showroom om mijn slaapprofiel op te stellen. Omdat ik totaal niet uit de buurt van Alphen aan de Rijn kom, had ik geen idee waar ik terecht zou komen. Eenmaal binnen bleek de showroom veel groter en mooier dan ik me had voorgesteld, een echt slaapwalhalla! Omdat ik te vroeg was moest ik eventjes op Kees wachten, volgens een winkelmedewerkster was hij 'nog niet terug van een levering'. Altijd een fijn idee: een baas die gewoon lekker meewerkt met zijn personeel en niet alleen op kantoor 'de baas' uithangt.

  Na een kort gesprek was het voor Kees duidelijk wat voor matras ik moest hebben. Het matras wat ik probeerde bleek ook meteen goed te liggen en het tweede kussen viel ook goed in de smaak, dus Kees kon al snel noteren welke artikelen ik thuis zou gaan testen. Hij berekende meteen wat er nog van de prijs zou overblijven, mocht ik de testset willen aanschaffen met 40% korting na de testperiode.

  Eindelijk mijn matras is er

  In september kreeg ik het matras en het kussen thuis geleverd door twee aardige mannen. De trapgaten bij mij thuis zijn niet erg groot, maar de heren hebben alles zonder schade naar boven en beneden gekregen. Uiteraard had ik het liefst meteen mijn bed in gedoken, maar helaas was het pas half 10 in de ochtend, dus mijn testmatras moest nog even wachten.

  De eerste nachten:

  De eerste nachten was het vooral wennen dat ik niet meer in een kuil lag, maar recht! Dat is nog steeds wel eens wennen trouwens, samen met de hardheid van dit matras. Een telefoontje met Kees later had ik echter geleerd dat het tot wel 2 maanden kan duren voordat je gewend bent aan een matras, dus ik blijf lekker doorgaan met testen en hoop dat ik over een tijdje inderdaad verbetering in mijn rug merk!   Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Jorien Besemer

  Jorien Besemer

  Dit blog is geschreven door Jorien Besemer. Klik hier voor meer blogs van Jorien Besemer, of klik hier om meer te weten te komen over Jorien Besemer.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht