Deel deze pagina
 • Mijn eerste ervaringen als Beddentester - Henny Woons & Ed Woons

  Mijn eerste ervaringen als Beddentester - Henny Woons & Ed Woons

  Nog in Griekse sferen van onze vakantie ontvangen we de afspraak voor de levering van onze nieuwe matras. Wat een heerlijk vooruitzicht!

  Helemaal klaar met ons oude matras, of toch niet?

  Gek toch hoe het werkt. Na ons bezoek in de showroom waren we helemaal klaar met ons oude matras. Zijn trouwe dienst deed er ineens niet meer toe, zijn gebreken en tekortkomingen stonden daarentegen vol in de spotlights. Het plaatste uitroeptekens in mijn brein en voor de kleine klachten die ik steeds vaker had, kon ik nu de schuldige aanwijzen. Weg ermee! Ik wil vanaf nu een bed die ondersteuning geeft, zacht is en geen kuilen heeft. Ik gooide het allemaal voor zijn voeteind inclusief het dreigement van de vuilstort. Mijn commentaar verstilde behoorlijk nadat ik twee weken kennis had gemaakt met de Spartaanse matrassen van Griekenland. Bij terugkomst direct mijn oprechte verontschuldigen aan mijn oude matras aangeboden, de ruzie bijgelegd en me verzoend met de zachtheid van vergevinsgezinde matras. Zo slecht was het eigenlijk nog niet……. 

  In eens was het zover: de levering

  En onverwacht snel is het moment dan daar. De vrachtwagen gaat open en het nieuwe matras kijkt me uitnodigend aan. Met zijn grote, witte en zachte uitstraling activeert het ter plekke mijn slaaphormoon.

  Was is hij groot! Twee losse matrassen is in huize Woons onbespreekbaar, dus staren we naar een matras van 210x180. Oeps! Hopelijk krijgen ze het een beetje gemakkelijk naar boven. De medewerkers van Varia inspecteren het trappengat en knikken instemmend. Slechts 1 trap te gaan, voor hun een makkie. Het contrast met het oude matras is enorm, toch pakken we deze respectvol in voor de opslag. Het woord afscheid valt ons toch nog zwaar, letterlijk en figuurlijk.

  Best nog wel wennen: spierpijn

  Meteen na vertrek maken we het bed op en nieuwsgierig gaan we liggen. Ooooh, het ligt net zo lekker als in de showroom. We voelen ons Koning en Koningin Morpheus, het bed is heerlijk zacht maar ook stevig en samen met ons enorme nieuwe donzen dekbed dromen we al snel van skipistes en glühwein. Extra inzet wordt altijd gewaardeerd dus besluiten we direct wat overuren te maken. Toch is het duidelijk wennen, het bed ligt dan wel heerlijk maar het lichaam heeft de verschillen haarfijn opgemerkt. Pijn in mijn nek, rug en hoofd zijn het eerste wat ik voel als ik opsta. Na twee nachten is het bed voor mij helemaal vertrouwd en ook het kussen en ik zijn een goede match. de proeftijd is niet voor niets drie maanden, maar de eerste indruk is goed…..  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Henny Woons

  Henny Woons

  Dit blog is geschreven door Henny Woons. Klik hier voor meer blogs van Henny Woons, of klik hier om meer te weten te komen over Henny Woons.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht