Deel deze pagina
 • Mijn eerste ervaringen als Beddentester - Jenneke de Beus & Wouter de Beus

  Mijn eerste ervaringen als Beddentester - Jenneke de Beus & Wouter de Beus

  25 jaar getrouwd en de 50 gepasseerd. Ja, dan wordt alles wat stijver en slaap je wat moeilijker. Dan zie je het tv programma “passie voor Slapen” bij Alphen stad fm, en de fb berichtjes van Lisette en Kees. . Hier vertellen ze dat een matras maar 10 jaar meegaat. Oké, hoe oud is ons matras ?? (durf het niet te vertellen)

  Dochter Marjolein zegt loop eens even bij  Kees naar binnen. Nou dat even is al snel een uur en dan ben je in ene beddentester. Daarna met manlief nog langs de winkel om te kijken welk matras het gaat worden. 

  19 september is het zover en komen de nieuwe matrassen. Je wil eigenlijk direct naar bed, maar toch maar gewacht tot de avond. Jeetje wat lagen we hoog en eigenlijk heel zacht. Heel raar het lijkt net alsof je in een kuil ligt.

  Ik had de pech dat ik de dag erop twee nachten op kamp ging en op een luchtbed moest slapen. Wat was ik jaloers op Wouter die vertelde heerlijk geslapen te hebben op zijn nieuwe matras.

  Tot nu bevallen de matrassen prima. Het is nog wel even wennen aan de hard/zachtheid. Zoals ik al zei, af en toe heb ik het idee in een kuil te liggen.

  We hebben alleen ruzie met onze kussens. De matrassen zijn nl hoger  en komen nu boven de bed ombouw uit, dus zijn we telkens onze kussens kwijt die van de matrassen afvallen (jaja ik hoor Kees al denken, mooi daar moet een nieuwe bed ombouw komen). Maar we hebben even een oplossing bedacht. Een paar overtollige Ikea CD boxen en voilà een kleurige oplossing (zie foto).

  Ons andere probleem, we worden helaas s ’nachts nog wel een keer wakker Kees. Ondanks dat we heerlijk slapen. Maar ja Kees volgens jou zou dit over zijn met een goed matras. Maar ja jij en Lisette zijn nog geen 50 he haha.

  We gaan dus maar eerst aan het klussen en van de zolder naar de eerste verdieping verhuizen en dan een oplossing vinden om de bedombouw te verhogen.  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Jenneke de Beus

  Dit blog is geschreven door Jenneke de Beus. Klik hier voor meer blogs van Jenneke de Beus, of klik hier om meer te weten te komen over Jenneke de Beus.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht