Deel deze pagina
 • Mijn eerste ervaringen als Beddentester - Claudia van het Kaar

  Mijn eerste ervaringen als Beddentester - Claudia van het Kaar

  Zoals gezegd, ik ben inmiddels 42 en heb nog steeds niet het juiste matras gevonden. Toen ik via een matras-beoordelings-site jullie oproep tot beddentester zag, was ik gelijk helemaal verkocht: wat een super-idee! Het is namelijk zo: ik ben al een jaar bezig met een ander matras te willen kopen. Dat gaat als volgt: ik ga naar een winkel, telkens een andere, heb daar een uitgebreid gesprek met een verkoper, en lig even proef op een paar matrassen. Maar telkens wanneer ik dan de knoop moet doorhakken, twijfel en aarzel ik. Want: nu ligt het wel heel erg lekker, maar hoe zal dat over een paar maanden, een jaar, twee jaar zijn?

  Ik heb 6 jaar geleden voor veel geld een Swissflex aangeschaft en lig daar totaal niet lekker op. Het matras hangt een beetje door en ik heb de laatste jaren steeds meer heupklachten. Dus vandaar mijn aarzeling: zal dit matras dan wel de goede zijn? Vaak zijn verkopers ook ongeïnteresseerd of lijken ze niet echt goed geinformeerd. Dus dan zeg ik telkens: ik denk er nog even over na. En kom vervolgens niet terug.

  Het was wel een heel end rijden vanuit Eindhoven, maar in de Varia-winkel trof ik eindelijk iemand aan die niet alleen solide kennis van zijn vak, maar ook een authentieke belangstelling voor zijn klanten heeft: de perfecte combinatie! Na 5 minuten gesprek met Kees Goddrie wist ik: deze man gaat mij helpen om het juiste matras voor mij te vinden. Jammer dan dat de winkel zo ver van huis is, maar kennelijk moet je soms echt ver zoeken. 

  De montage en bezorging liepen moeiteloos. De bezorger was later dan afgesproken maar belde ruim van tevoren om even te waarschuwen. Hij sjouwde alles in zijn eentje de stijle trap op: heel knap gedaan! Ook vond ik het heel erg prettig dat hij alle verpakkingen weer meenam: opgeruimd staat netjes.

  De dag van de bezorging was ik erg moe. Ik had slecht geslapen de nacht ervoor. Het nieuwe bed lonkte… Zal ik of zal ik niet? Ik volgde mijn vermoeidheid en dook gelijk mijn spiksplinternieuwe bed in…en was na een paar minuten al vertrokken! Het leek alsof ik op dit matras veel makkelijker en dieper kon ontspannen.

  Ook s'avonds had ik heel veel zin om eindelijk te gaan slapen. En ook deze keer zakte ik helemaal weg in de ontspanning. Wat een bijzondere ervaring was dat. Na een paar nachten in mijn nieuwe bedje moest ik helaas twee weken op reis. Wel leuk natuurlijk, maar ik baalde er wel van om gelijk weer "vreemd" te moeten slapen. Des te blijer was ik na terugkeer.

  Ik snap nu eindelijk waarom mensen zeggen dat ze liever thuis slapen. Mijn heupklachten zijn al minder geworden. Ik kan zelfs weer op mijn zij liggen - iets wat op het oude matras vrij pijnlijk was voor mij. Het begin is gemaakt en ik ben erg benieuwd naar hoe dit verder gaat. Wordt vervolgd.  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Claudia van het Kaar

  Dit blog is geschreven door Claudia van het Kaar. Klik hier voor meer blogs van Claudia van het Kaar, of klik hier om meer te weten te komen over Claudia van het Kaar.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht