Deel deze pagina
 • Mijn eerste ervaringen als Beddentester - Joan Grevers & Jurre van Eijndhoven

  Mijn eerste ervaringen als Beddentester - Joan Grevers & Jurre van Eijndhoven

  Mijn vriend, Jurre, liet de vacature aan mij zien voor het beddentesten bij Varia. Op dat moment kwam dat voor ons als een geschenk uit de heldere hemel. We willen al een tijdje afscheid nemen van ons oude matras, dit was dus de uitgelezen kans!

  Op naar de showroom om een matras en een bijpassend kussen uit te kiezen. We werden geholpen door de eigenaar Kees. 
  Kees speelt goed in op de wensen van de klant door vragen te stellen maar ook zijn producten te laten zien. Jurre en ik liggen op een matras van 140cm (en zijn beide niet de allerkleinsten). Kees zag mogelijkheden om ons een boxspring te verkopen en direct een groter matras daarbij. Helaas laten de financiën dat nu niet toe, maar wat fijn dat die mogelijkheid daar ook was.

  Allereest aan de grote tafel wat zaken besproken waarna we ver zijn gegaan op het testen van een matras wat bij ons past. Matras één lag direct fantastisch, toch nog even een ander matras proberen. Wij dachten allebei ‘nee’ , het eerste matras is perfect! Daarna was het wachten op de levering van het matras..

  Voor de komst van Varia had ik mij al voorbereid door het ‘oude’ matras s’ochtends van bed te halen. Constatering: oei, het is écht tijd voor een nieuw matras (wij slapen al minstens 7 jaar op een vrij dun matrasje). Toen lekker de lakens gewassen zodat wij ’s avonds en ’s nachts optimaal van ons bed konden genieten.

  Op vrijdag 27 september kregen wij ons matras geleverd door Varia. Allereerst een telefoontje dat de levering iets later kon worden. Geen probleem natuurlijk, en wat fijn dat dit gemeld wordt, dat getuigd al van een goede service.

  Nadat de mannen weer waren vertrokken ben ik gelijk even op het nieuwe matras gaan liggen..:’jeetje wat een verschil, als je zoiets eerder weet denk je daar ook geen twee keer meer over na'.

  De eerste nacht was wennen, voor ons allebei. Normaal liggen wij met twee dikke kussens op een te dun matras die oud is. Nu op een goed stevig kussen en op een goed matras.

  Dat voel je bij het opstaan aan het lichaam, mijn heup (Joan) lijkt recht te trekken waardoor ik ook wat last heb van rugklachten. Ik heb geduld en ik ga vol goede moed de testfase in. Zoals het nu voelt lijkt het alsof mijn gewrichten juist recht worden getrokken, en ja dat doet een beetje pijn.  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Joan Grevers

  Dit blog is geschreven door Joan Grevers. Klik hier voor meer blogs van Joan Grevers, of klik hier om meer te weten te komen over Joan Grevers.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht