Deel deze pagina
 • Slapen tijdens je vakantie

  Slapen tijdens je vakantie

  Voor veel mensen staat de vakantie bijna voor de deur. Het grote aftellen gaat beginnen. Ik zie mijzelf straks al helemaal genieten op onze vakantie bestemming. Er is maar 1 maar..... die bedden op vakantie dat vind ik echt wel een puntje. 

  Je bed tijdens de vakantie

  Een van de eerste dingen die ik check als ik aankom: het bed. Tot nu toe nog maar op 1 bestemming echt een lekker bed aangetroffen. Of de bedden zijn keihard of het zijn halve hangmatten. Zo'n hangmat is best lekker in het zonnetje maar niet voor 8 uur tijdens de nacht. Daarnaast krijg ik altijd de kriebels van wat zo'n bed allemaal heeft meegemaakt op zo'n bestemming. Iets om vooral niet over na te denken. 

  Vakantie is wat mij betreft bedoelt om even lekker in een andere omgeving te genieten van dingen die je leuk vind. Daarnaast vooral uitrusten. Uitrusten van de drukte die we dagelijks beleven, door werk, de kinderen, sociale activiteiten en het huishouden. 

  Wat ik heb geleerd van eerdere vakanties? Ik neem eigen bedtextiel mee. Dekbedovertrek, hoeslaken en een eigen kussensloop. Daarnaast gaat mijn eigen hoofdkussen mee en als het maar even kan (ivm bagage ruimte) neem ik onze reissets van Tempur mee. Op die manier kan ik ook echt genieten van mijn vakantie en als verder alles goed verloopt komen we uitgerust terug!

  De mogelijkheden van Varia voor op vakantie

  Maak jij gebruik van een sta caravan, een caravan, een vouwwagen , de boot of een eigen vakantiehuisje. Realiseer je dan dat de matrassen echt een wezelijke bijdrage kunnen leveren aan je vakantie. Lekker uitgerust wakker worden en geen pijn in nek en schouders of je rug, zorgt dat je een stuk prettiger de dag doorkomt. 

  Varia Passie voor Slapen heeft ontzettend veel verschillende mogelijkheden om matrassen te leveren in genoemde situaties. Rare hoeken, rondingen of afwijkende afmetingen? Dat is allemaal geen probleem. 

  De Reisset van Tempur is ideaal om mee te nemen naar je bestemming. Ga je met de auto? Dan zal de extra bagage niet zo'n probleem zijn. Met het vliegtuig moet je rekening houden met 5 KG aan extra bagage. Hou je reisset vooral op het vliegveld goed in de gaten. Ze zijn namelijk erg gewild!

  Speciaal voor extreem warme bestemmingen hebben we een Zomerdeken met een verkoelende werking. Vaak geeft slapen onder alleen een laken een beetje "bloot" gevoel. Deze deken geeft werkelijk verkoeling. Is super zacht en flexibel en je hebt geen hoeslaken nodig. De speciale zomer cool deken is te wassen op 60 graden. 

  Alvast een hele fijne vakantie! En mochten we je ergens mee van dienst kunnen zijn om ook de nachtrust tijdens de vakantie goed te regelen, dan horen we dat graag!

  Ook voor onderweg in de auto comfortabel reizen?

  Afgelopen jaar zijn we zelf richting Spanje gereden. 1500 kilometer, dat viel niet mee. Om het comfortabel te maken hebben we verschillende producten gebruikt van Tempur. Als eerste voor in de voorstoelen: Tempur Car Comforter. Als tweede voor de bijrijder een Transit Reiskussen. 

  De Tempur Car Comforter is een product wat drukverlaging brengt zowel bij de zit als ook in de rug. Het product is gemaakt van drukverlagend Tempur schuim. Zelf ervaarde wij dat we veel langer aangenaam konden zitten zonder druk te ervaren. Heel aangenaam. Wel belangrijk: de hoes is van 3d vezel gemaakt voor goede ventilatie. Dat materiaal voelt niet aangenaam op de huid. Kortom geen korte broek aan. 

  Het Tempur Transit Reiskussen is de ideale ondersteuning voor in je nek tijdens het reizen. De ondersteuning zorgt dat je hoofd en nek in een aangename houding rusten tijdens het zitten.

   

   

  Speciale Travel Weeks van Tempur

  Tijdens de Travel Weeks van Tempur ontvang je bij aankoop van een matras, de reisset t.w.v. 434,- euro geheel gratis. Dan ga je dus niet alleen thuis lekker liggen, maar ook tijdens je vakanties.

  Mocht je al in het bezit zijn van Tempur, dan is de reisset natuurlijk ook los te bestellen. Ook het reiskussen is los te bestellen, mocht je zo'n hele set net even te groot vinden. 

     Vergelijkbare blogs

  • ik ga op vakantie en neem mee?

   ik ga op vakantie en neem mee?

   Elk jaar na de vakantieperiode hoor ik in de showroom: ik heb zo lekkergeslapen tijdens de vakantie, wat een heerlijk bed. Elke keer ben ik weerverbaasd als ik dat van een van onze klanten hoor. Ik maak dat zelf namelijk  nooit mee. Of ik h... Lees meer...
  • De Wintersale gaat van start!

   De Wintersale gaat van start!

   De feestdagen komen nu echt dichtbij. Het nieuwe jaar staat te trappelen. Tijd om te gaan starten met de Wintersale! Speciaal voor de wintersale hebben we een folder uitgebracht met een selectie van alle items die je tijdens de Wintersale in onze win... Lees meer...
  • Goed slapen, waar moet je op letten?

   Goed slapen, waar moet je op letten?

   Rennen, vliegen en maar doorgaan. Dat is het dagelijkse leven voor veel mensen. Een goede nachrust om dat allemaal te kunnen blijven volhouden is dus van levensbelang. Het juiste bed is eigenlijk stap 1 bij een goede nachtrust. Maar waar ga je nou pr... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Kees Goddrie

  Kees Goddrie

  Dit blog is geschreven door Kees Goddrie. Klik hier voor meer blogs van Kees Goddrie, of klik hier om meer te weten te komen over Kees Goddrie.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht