Deel deze pagina
 • Hoofdkussen Testservice: Zo simpel kan het zijn...

  Hoofdkussen Testservice: Zo simpel kan het zijn...

  Afgelopen vrijdag bezocht een klant onze winkel met de vraag: “Ik ben op zoek naar een nieuw kussen. Ik heb er inmiddels tien naast mijn bed liggen en geen van die kussens doet wat het beloofde!”

  Verder vertelde deze mevrouw: “Ik heb al jaren erg veel last van spanning in mijn nek en schouders. Daarnaast heb ik ook veel hoofdpijn.” Voor deze mevrouw voelde het vinden van een kussen inmiddels als het zoeken naar een speld in een hooiberg.  Zij vreesde nog eens  vijf verschillende foute kussens aan te schaffen!

  Na eerst eens goed naar haar verhaal te hebben geluisterd,  ben ik begonnen bij de kern. Wat moet een hoofdkussen doen? Ondersteuning bieden!

  Daar starten we dus onze zoektocht dus mee!

  Nadat mevrouw een drietal kussens had geprobeerd, dacht ze het goede kussen te hebben gevonden. Maar meteen kwam bij haar de angst boven:  wat als het weer niet de juiste is?

  Daar heeft Varia Passie voor slapen maar één oplossing voor: testen!

  Gewoon het kussen mee naar huis en dan veertien dagen uitproberen. Blijkt het niet het juiste kussen te zijn, dan komt het kussen gewoon terug.

  De dame ging blij met het kussen onder haar arm de deur uit en bij Varia wachten we rustig haar ervaring af. 

  Hoofdkussen testservice... Zo simpel kan het zijn!

  Bekijk ook deze video met de meest gestelde vragen over hoofdkussens:

  1 = Welke soorten kussens zijn er?
  2 = Hoe kies je het juiste kussen?
  3 = Hoe onderhoud je een kussen?   Vergelijkbare blogs

  • Zeg maar ‘dag’ tegen nekklachten

   Zeg maar ‘dag’ tegen nekklachten

   Je staat op, je rekt je uit, en spontaan voel je je nek. Stijf en stram. Een spier die niet helemaal lekker zit. Dat voelt niet helemaal, oké… Vrijwel al dit soort klachten is te verhelpen met het juiste type hoofdkussen.  Wa... Lees meer...
  • Het juiste hoofdkussen? We helpen je graag op weg!

   Het juiste hoofdkussen? We helpen je graag op weg!

   Het hoofdkussen is nogal van belang bij gezond en comfortabel slapen. Elke nacht opnieuw zouden je nekwervels en spieren graag tot rust willen komen. Slapen op een verkeerd of niet ondersteunend hoofdkussen zorgt dat je nekwervels en spieren geen kan... Lees meer...
  • Tweede kussen halve Prijs!

   Tweede kussen halve Prijs!

   Tempur maakt het je nu wel heel aantrekkelijk om te switchen. En: om een lekker tweede kussen op je bed te leggen of juist je partner ook te laten genieten van dat lekkere kussen.  Tempur staat bekend om ergonomische en goed ondersteunende hoof... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Paul Godart

  Paul Godart

  Dit blog is geschreven door Paul Godart. Klik hier voor meer blogs van Paul Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Paul Godart.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht