Deel deze pagina
 • Het juiste hoofdkussen? We helpen je graag op weg!

  Het juiste hoofdkussen? We helpen je graag op weg!

  Het hoofdkussen is nogal van belang bij gezond en comfortabel slapen. Elke nacht opnieuw zouden je nekwervels en spieren graag tot rust willen komen. Slapen op een verkeerd of niet ondersteunend hoofdkussen zorgt dat je nekwervels en spieren geen kans krijgen op juist herstel. Nekklachten, schouderklachten of hoofdpijn kunnen dan het gevolg zijn. 

  Hoofdkussen advies & testservice

  Bij Varia Passie voor slapen werken we met een hoofdkussen advies en met een hoofdkussen testservice. In het hoofdkussen advies doorlopen we een aantal stappen om het juiste hoofdkussen te kunnen adviseren. Het juiste hoofdkussen gevonden dan is het tijd om die thuis te testen. 

  Meer weten bekijk de pagina's slaapadvies (hoofdkussens) of Slaapgarantie (hoofdkussen testservice)!

  Passie voor Slapen TV over hoofdkussens

  Om antwoord te geven op de meest gestelde vragen over hoofdkussens, heeft Kees een video gemaakt. In deze video komen de drie belangrijkste onderwerpen over hoofdkussens langs. 

  1 = Welke soorten kussens zijn er?
  2 = Hoe kies je het juiste kussen?
  3 = Hoe onderhoud je een kussen?

  Bekijk de video voor antwoord op deze vragen:  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht