Deel deze pagina
 • Silvana: Mijn eerste kussen voor je kind

  Silvana: Mijn eerste kussen voor je kind

  Wanneer geef je je kind een hoofdkussen? Een van de meest gestelde vragen bij ons in de showroom als het gaat om kinderen en hoofdkussens. Het antwoord is kort en krachtig (maar we geven nog wat extra uitleg): vanaf 2 jaar!

  Vanaf 2 jaar een hoofdkussen voor je kind:

  Vanaf de leeftijd van ongeveer 2 jaar, is het verstandig om je kind een hoofdkussen te geven. Je kind begint de ondersteuning nodig te hebben. Sommige kinderen leunen tijdens het slapen met het hoofd op de arm, een knuffel of frommelen het dekbed onder hun hoofd. 

  Het lichaam begint zich aardig te ontwikkelen. Kinderen die op de zij slapen, hebben de hoogte van een kussen nodig om het hoofd en de nek te ondersteunen. Maar ook voor kinderen die op de rug slapen is het aangenaam het hoofd iets te laten ondersteunen. 

  Wat voor kussen is de juiste voor jouw kind?

  Vanaf de leeftijd 2 jaar tot ongeveer 5 a 6 jaar, adviseren we het Silvana Mijn Eerste Kussen te gebruiken. Het hoofdkussen is speciaal ontwikkeld voor kinderen. De hoogte past bij het lichaam van een kind tussen de 2 en 6 jaar. Maar ook bij het gebruik van materialen in het kussen is rekening gehouden met deze leeftijdsfase. Het kussen is volledig wasbaar. Je kunt doorademen als je met je hoofd in het kussen ligt en het kussen is volledig Anti Allergisch. 

  Vanaf de leeftijd van 5 a 6 jaar past weer een ander hoofdkussen. Hiervoor heeft Silvana het speciale Silvana Start hoofdkussen ontwikkeld. Wederom passend bij de lichaamsbouw van kinderen tussen de 5 a 6 jaar en 10 a 11 jaar.

  Vanaf de leeftijd van 11 a 12 jaar kun je langzaam richting de volwassenen hoofdkussens. Pak hierbij dan wel een variant die passend is bij de lichaamsbouw en slaaphouding van je tiener. 

  Een hoofdkussen van jezelf even doorschuiven of een hoofdkussen geschikt voor een volwassenen is onder de leeftijd van 12 echt af te raden. Een kinder lichaam heeft gewoon echt ondersteuning nodig die passend is bij de lichaamsbouw en de leeftijd van een kind. 

  De hoofdkussens zijn beide natuurlijk in onze webshop te verkrijgen. Maar extra leuk natuurlijk om samen met je kind naar onze showroom te komen en het kussen ook nog even te testen en te laten adviseren. We zien menig kind weer trots vertrekken met hun eigen lekkere hoofdkussen!

  De hoofdkussens voor kinderen in onze webshop:

  Silvana Mijn eerste kussen = van 2 t/m 5 a 6 jaar
  Silvana Start = van 5 a 6 tot 10 jaar
  Silvana Start Up = van 5 a 6 tot 10 jaar (extra luxe versie)
  Silvana Grenat Extra Zacht = vanaf 10 jaar   Vergelijkbare blogs

  • Hoofdkussen Testservice: Zo simpel kan het zijn...

   Hoofdkussen Testservice: Zo simpel kan het zijn...

   Afgelopen vrijdag bezocht een klant onze winkel met de vraag: “Ik ben op zoek naar een nieuw kussen. Ik heb er inmiddels tien naast mijn bed liggen en geen van die kussens doet wat het beloofde!” Verder vertelde deze mevrouw: “Ik h... Lees meer...
  • Tweede kussen halve Prijs!

   Tweede kussen halve Prijs!

   Tempur maakt het je nu wel heel aantrekkelijk om te switchen. En: om een lekker tweede kussen op je bed te leggen of juist je partner ook te laten genieten van dat lekkere kussen.  Tempur staat bekend om ergonomische en goed ondersteunende hoof... Lees meer...
  • Dekbed of kussen tegen Allergie (gerust slapen zonder bezorgdheid)

   Dekbed of kussen tegen Allergie (gerust slapen zonder bezorgdheid)

   Omdat je met je gezicht en lichaam een nacht lang met het beddengoed in contact bent, is de kwaliteit daarvan van het grootste belang: een aanleg voor allergie zal zich vroeg of laat wreken wanneer je hiermee bij de aankoop geen rekening hebt gehoude... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Paul Godart

  Paul Godart

  Dit blog is geschreven door Paul Godart. Klik hier voor meer blogs van Paul Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Paul Godart.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht