Deel deze pagina
 • Je eigen stylist nu elke Donderdag en Zaterdag aanwezig

  Je eigen stylist nu elke Donderdag en Zaterdag aanwezig

  Het is heerlijk om je eigen slaapkamer een make-over te geven. Maar het grote aanbod en de vele mogelijkheden kunnen wat overweldigend zijn. Waar begin je? Daarvoor hebben we bij Varia Passie voor Slapen een oplossing: Professioneel Interieuradvies, een extra dienstverlening bij jouw aankopen bij Varia Passie voor Slapen. 

  De interieurstylist van Varia Passie voor Slapen

  Het advies van onze interieurstylist zorgt ervoor dat de slaapkamer van je dromen, ook echt realiteit gaat worden. Jouw persoonlijke voorkeuren, de keuzes die je gaat maken en de adviezen van onze stylist verwerkt naar een mooi plan voor je eigen slaapkamer. Alles helemaal gereed om de slaapkamer helemaal af te maken. 

  Hoe werkt dat?

  Je start met een advies gesprek van ongeveer 1,5 uur. In dit gesprek kijkt zij goed naar de wensen de eisen, kortom de gehele situatie komt aanbod. Daarna gaat zij aan de slag om een plan van aanpak te maken, interieurschetsen en een compleet voorstel. Zodra alles af is kom je langs in de winkel en bespreekt zij het complete plan. Eventuele wijzigingen worden nog verwerkt, maar alles is klaar om het zo tot uitvoering te brengen. 

  Wat neem je mee?

  Om een goed interieuradvies te maken, hebben we natuurlijk wat gegevens nodig. Het is verstandig deze mee te nemen naar het eerste adviesgesprek. Denk hierbij aan de volgende dingen:

  • Foto's van de huidige slaapkamer vanuit verschillende hoeken. Neem ook foto's van meubels, stoffering of accessoires die je graag wilt behouden in de nieuwe situatie.
  • Maak een simpele plattegrond met de maatvoeringen van de kamer. Denk aan hoogte, breedte van verschillende wanden, maar ook aan deuren, ramen, lichtpunten. 
  • Heb je al wat leuke inspiratie gezien van interieurs, kleuren of materialen? Neem deze dan vooral mee!

  Binnenlopen of een afspraak maken

  Onze interieurstylist is op Donderdag en Zaterdag zo en zo aanwezig. Maar natuurlijk is het ook mogelijk een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat je snel aan de beurt bent en kunnen wij uitgebreid de tijd voor je plannen. 

  In onze showroom of bij je thuis

  Het interieuradvies kan zowel in onze showroom als bij je thuis gepland worden. 
  Plan een afspraak met onze interieurstylist of bezoek onze showroom op Donderdag en Zaterdag, we zijn je graag van dienst bij het creeeren van je droom slaapkamer!


  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Kees Goddrie

  Kees Goddrie

  Dit blog is geschreven door Kees Goddrie. Klik hier voor meer blogs van Kees Goddrie, of klik hier om meer te weten te komen over Kees Goddrie.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht