Deel deze pagina
 • Styling tip: Riviera Maison bedtextiel

  Styling tip: Riviera Maison bedtextiel

  Sinds de zomer 2013 is de bedtextiel collectie van Riviera Maison verkrijgbaar in onze webshop en natuurlijk in onze showroom. De collectie kenmerkt zich door zijn tijdloze karakter en natuurlijk de typische Riviera Maison style. Romantisch, Landelijk, maar ook mooie hotelstyle dekbedovertrekken, sierkussens, hoeslakens en spreien. Kortom met de Riviera Maison collectie tover je jouw slaapkamer in een fluitje van cent om tot een mooi gestylde ruimte. 

  Je bed mooi stylen is een fluitje van een cent

  In onze showroom hoor ik vaak van onze klanten terug dat de bedden zo mooi gestyled zijn. En ik kan je verklappen, dat is heel gemakkelijk. Het geheim is dubbele hoofdkussens! Zodra je meerdere kussens combineert in je bed als styling, krijg je gewoon direct zin om je bed in te springen :-) Het geeft een heel rijk, luxe en comfortabel gevoel. En dat is nou net de sfeer die we graag zouden willen zien in de slaapkamer. 

  Losse kussenslopen van elk overtrek te verkrijgen

  Van de Riviera Maison collectie, hebben wij van elke overtrek ook losse kussenslopen beschikbaar. Je kiest je overtrek en neemt nog twee losse kussenslopen extra, of je combineert jouw overtrek met twee kussenslopen van een ander leuk dessin / overtrek van Riviera Maison. 

  Als laatste finishing touch nog een leuk sierkussen tussen jouw hoofdkussens en je bed staat er perfect gestyled bij!

  Bekijk de foto's:

  <>

  <>

  <>

  Speciale Riviera Maison actiefolder tijdens de feestdagen 2013/2014

   

  . 


  Vergelijkbare blogs

  • Riviera Maison Long Island Taupe (240 x 220) komt weer binnen

   Riviera Maison Long Island Taupe (240 x 220) komt weer binnen

   Goed nieuws voor de fans van Riviera Maison: het over populaire dekbedovertrek en sierkussens van de Riviera Maison Long Island Taupe lijn komen eindelijk weer op voorraad. Inmiddels hebben we een wachtlijst van 8 overtrekken, maar het goede nieuws i... Lees meer...
  • Preview nieuwe collectie Riviera Maison Zomer

   Preview nieuwe collectie Riviera Maison Zomer

   Een van de leukste facetten van mijn werk vind ik toch elke keer weer de inkoop van het bedtextiel. Gisteren was het tijd voor de inkoop van de Lente / Zomer collectie van Riviera Maison. De eerste twee collecties hebben als een speer gelopen in de w... Lees meer...
  • Riviera Maison Styling Movies Slaapkamer

   Riviera Maison Styling Movies Slaapkamer

   Riviera Maison is nu ook voor de slaapkamer te krijgen. Sinds deze zomer is er een complete bedtextiel collectie van het merk te krijgen. Wat ik persoonlijk heel gaaf aan deze collectie vind is het tijdloze. Het is niet super modisch en volgens de la... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht