Deel deze pagina
 • Een parel op gebied van inspiratie voor kleuren: Design Seeds

  Een parel op gebied van inspiratie voor kleuren: Design Seeds

  Nog een week of drie en dan is het alweer tijd voor de volgende Slaapkamer Metamorfose voor het TV Programma Passie voor Slapen op Alphen Stad TV (en natuurlijk ook te bekijken via onze website). Dus ben ik vandaag begonnen met het Plan van Aanpak voor deze metamorfose. 

  De metamorfose locatie

  Dit keer gaan we helemaal richting Alkmaar. Vorige maand zijn Jop en Majella geslaagd (natuurlijk bij Varia Passie voor Slapen) voor hun nieuwe bed. Halverwege Februari gaan we deze plaatsen en gelijk de hele slaapkamer aanpakken in de Metamorfose. 

  De plannen ben ik nog aan het maken dus daar kan ik nog niet zoveel over kwijt. Maar bij het maken van het plan van aanpak komt gelijk het hoofdstukje kleur naar voren. En laat ik nou daar een parel op gebied van inspiratie voor hebben.

  Design Seeds de parel op gebied van kleur inspiratie

  Welke kleuren combinaties ga je gebruiken in je nieuwe slaapkamer. Je hebt vast al een idee over welke kleur je zou willen gebruiken. Maar met welke kleur of kleuren ga je deze matchen? Daar gebruik ik zelf als inspiratie veelal Design Seeds voor. Enorm inspirerende site met elke week wel weer een nieuw kleurpallet. En valt de laatste nier in de smaak? Duik dan zeker even het archief in. 

   

  Enkele voorbeelden:  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht