Deel deze pagina
 • Riviera Maison Long Island Taupe (240 x 220) komt weer binnen

  Riviera Maison Long Island Taupe (240 x 220) komt weer binnen

  Goed nieuws voor de fans van Riviera Maison: het over populaire dekbedovertrek en sierkussens van de Riviera Maison Long Island Taupe lijn komen eindelijk weer op voorraad. Inmiddels hebben we een wachtlijst van 8 overtrekken, maar het goede nieuws is we krijgen er volgende week weer 22 stuks binnen. 

  Riviera Maison Long Island Taupe

  Ben jij opzoek naar het overtrek Long Island Taupe? Bestel hem dan nu in onze webshop het overtrek is vanaf volgende week (einde van de week) weer leverbaar en dan zullen wij direct beginnen met versturen.  

  Leuk om te combineren met Riviera Maison Long Island

  Om de slaapkamer helemaal in stijl te maken hebben we natuurlijk ook nog drie soorten sierkussens die leuk gecombineerd kunnen worden: 

      Vergelijkbare blogs

  • Preview nieuwe collectie Riviera Maison Zomer

   Preview nieuwe collectie Riviera Maison Zomer

   Een van de leukste facetten van mijn werk vind ik toch elke keer weer de inkoop van het bedtextiel. Gisteren was het tijd voor de inkoop van de Lente / Zomer collectie van Riviera Maison. De eerste twee collecties hebben als een speer gelopen in de w... Lees meer...
  • Riviera Maison Bedtextiel Feestdagen actie

   Riviera Maison Bedtextiel Feestdagen actie

   Zojuist bij de drukker vandaan en in de aankomende twee weken in de brievenbus: Riviera Maison Bedtextiel feestdagen actie folder. Met het bedtextiel van Riviera Maison tover je je slaapkamer zo om naar een luxe hotelkamer. Riviera Maison collectie... Lees meer...
  • Riviera Maison Styling Movies Slaapkamer

   Riviera Maison Styling Movies Slaapkamer

   Riviera Maison is nu ook voor de slaapkamer te krijgen. Sinds deze zomer is er een complete bedtextiel collectie van het merk te krijgen. Wat ik persoonlijk heel gaaf aan deze collectie vind is het tijdloze. Het is niet super modisch en volgens de la... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht