Deel deze pagina
 • Riviera Maison Bedtextiel Herfst / Winter 2014/2015

  Riviera Maison Bedtextiel Herfst / Winter 2014/2015

  Inmiddels zijn we druk met de inkoop van de nieuwe collecties bedtextiel voor aankomende Herfst en Winter 2014/2015. Super leuk om al het nieuws weer te bewonderen. En wat gaan we weer een prachtige collecties krijgen vanaf eind Augustus / begin September. 

  Als eerste een preview Van de Riviera Maison collectie

  Elk seizoen opnieuw de best lopende collectie. En ook dit jaar weer vier schitterende nieuwe thema's. Natuurlijk lopen er ook nog een aantal thema's door. Kortom weer een prachtige complete collectie in de typische Riviera Maison Stijl.

  Onderstaand een beschrijving + foto's van de nieuwe collectie: 

  Riviera Maison Dekbedovertrek Doodles Sand

  Het overtrek Riviera Maison Doodles Sand heeft een zogenaamde 'Double Face'. Dat wil zeggen dat het overtrek twee verschillende kanten heeft. Bij het stylen van het bed (terugslaan van de bovenzijde van het overtrek) geeft dat een leuke uitstraling zoals je op de foto kunt zien. De bovenzijde is wit met een sand kleurige streep (uitstraling geverfde streep), met door de streep heen verschillende keren het geschreven logo Riviera Maison. De achterzijde heeft een sand kleurige basis met witte doodle tekeningen. 

   

   

  Riviera Maison Dekbedovertrek Le Blanc White

  Elk seizoen is er minstens 1 thema in het volledig wit. En dit nieuwe thema Le Blanc is werkelijk een prachtig afgewerkte uitvoering. Het overtrek heeft een geborduurde tekst en een geborduurd patroon. Het is super mooi te stylen in zowel een romantische Riviera Maison sfeer, maar ook in een meer klassieke Riviera Maison sfeer. 

   

   

  Riviera Maison Dekbedovertrek Where Dreams Are Made

  Ook de Klassiek Moderne stijl is vertegenwoordigd in het thema Where Dreams Are Made. Een overtrek in de basis wit, met een gestreept vierkant in diverse grijs tinten. Ook tref je op de beide kussenslopen en het voeteind van het overtrek de letters: NYC Where dreams are made.

   

   

  Riviera Maison Dekbedovertrek Winter Dreams Light Grey

  Natuurlijk spelen ze bij Riviera Maison ook graag in op het seizoen. In dit geval de Winter. Het dekbedovertrek Winter Dreams past super mooi in een winterse sfeer door het patroon van breisel en de tekst. 

   

  Verdere informatie Riviera Maison Bedtextiel collectie

  Tot op heden hebben we nog niet alle foto's in ons bezit. Ook de prijsinformatie laat nog heel even opzich wachten. Zodra de complete collectie bekend is (er komen nog foto's van de sierkussens) en er ook bekend is welke thema's nog blijven bestaan, dan zullen we deze blog bijwerken. 

  Ook gaan we hard aan de slag om de webshop bij te werken zodat je zo spoedig mogelijk ook de vooruitbestelling kunt doen. Vorig seizoen waren er twee dessins binnen twee weken uitverkocht. Kortom wil jij zeker weten dat je een bepaald type overtrek kunt bemachtigen? Hou dit blog in de gaten. 

  Levering van de overtrekken wordt verwacht in September!  Vergelijkbare blogs

  • Riviera Maison Long Island Taupe (240 x 220) komt weer binnen

   Riviera Maison Long Island Taupe (240 x 220) komt weer binnen

   Goed nieuws voor de fans van Riviera Maison: het over populaire dekbedovertrek en sierkussens van de Riviera Maison Long Island Taupe lijn komen eindelijk weer op voorraad. Inmiddels hebben we een wachtlijst van 8 overtrekken, maar het goede nieuws i... Lees meer...
  • Preview nieuwe collectie Riviera Maison Zomer

   Preview nieuwe collectie Riviera Maison Zomer

   Een van de leukste facetten van mijn werk vind ik toch elke keer weer de inkoop van het bedtextiel. Gisteren was het tijd voor de inkoop van de Lente / Zomer collectie van Riviera Maison. De eerste twee collecties hebben als een speer gelopen in de w... Lees meer...
  • Riviera Maison Styling Movies Slaapkamer

   Riviera Maison Styling Movies Slaapkamer

   Riviera Maison is nu ook voor de slaapkamer te krijgen. Sinds deze zomer is er een complete bedtextiel collectie van het merk te krijgen. Wat ik persoonlijk heel gaaf aan deze collectie vind is het tijdloze. Het is niet super modisch en volgens de la... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht