Deel deze pagina
 • Ultradunne boxsprings: de nieuwe trend voor 2014

  Ultradunne boxsprings: de nieuwe trend voor 2014

  2014 is in aantocht en inmiddels zijn we druk bezig met de Super Winter Sale. We maken plaats voor de nieuwe collectie die inmiddels langzaam aan het binnen komen is. Begin November zagen we een duidelijke trend op de beurs in Brussel (Brussel by Night) opkomen: de Ultradunne boxspring. 

  Rank, strak en vooral design: de ultradunne boxspring

  We hebben een tijd achter de rug waarin de boxspring niet dik genoeg kon zijn. Volle boxspringcombinaties met dikke boxen en en even dikke matrassen en soms nog toppers er boven op. De gemiddelde Nederlandse slaapkamer is helemaal niet zo groot dus vele kamers staan ontzettend vol met die pompueuze boxspringsets. Wat een uitkomst dat er nu ook ultradunne designs de markt op komen. 

  Wij hebben gekozen voor de Citybox van het merk Revor Bedding. De trendy vormgeving, de comfortabele materialen en de stevigheid van deze boxspring collectie gaan zorgen dat we een enorm leuke, maar vooral ook comfortabele collectie kunnen presenteren die perfect past bij de trend van 2014: design, strak en rank. 

  Citybox: de mogelijkheden

  De Citybox, met zijn 11 cm hoogte, heeft een strakke en moderne vormgeving die zich duidelijk onderscheidt van de traditionele boxsprings. Bovendien hoef je niet in te boeten aan ligcomfort. De Citybox is voorzien van een hoogst kwalitatieve mini-pocketverenkern. De mini-pocketverenkern neemt volledig de vorm van je lichaam over, met perfecte ondersteuning als resultaat. 

  De Citybox wordt afgewerkt met het hoofdbord van jouw keuze en in de kleur die het beste bij je past. Daarnaast kun je nog een keuze maken uit twee verschillende poten. Zo maak je de Citybox jouw eigen persoonlijke box. 

  Tevens kun je de matrassen die je combineert met deze boxspring, zelf uitkiezen. 

  Het allerleukste vind ik zelf de prijs. Een Citybox stel je samen vanaf 1.295,- euro. 

  Ik kijk uit naar de eerste slaapkamers die we kunnen gaan inrichten met deze ultradunne Citybox. Wil jij alles weten over de mogelijkheden van de Citybox? Of ervaren wat voor comfort deze boxspring kan geven. Bezoek onze winkel in Alphen aan den Rijn.

  Bekijk de brochure:

  .


  Vergelijkbare blogs

   Dit blog delen:

   Lisette Goddrie Godart

   Lisette Goddrie Godart

   Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

   Lisette in het kort omschreven:

   Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

   Reacties

  Maak een afspraak

  = verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht