Deel deze pagina
 • Tempur Winter Sale van start

  Tempur Winter Sale van start

  De Tempur Winter Sale gaat weer van start. Natuurlijk hebben we verschillende showroommodellen in de opruiming, maar daarnaast ook een groot aantal acties op de nieuwe collectie.

  Hoogtevoordeel op de matrassen

  TEMPUR heeft voor iedereen de perfecte matras. Of u nu kiest voor een Original, Cloud of Sensation matras, voor alle matrassen geldt een mooi voordeel. Tijdens de wintersale hangt uw voordeel af van de hoogte van de matras. Het voordeel geldt per ligplek!

  Uw voordeel kan oplopen tot € 310,- per ligplek!


  2e bedbodem gratis t.w.v. 1.298,-

  Bij aankoop van 2 TEMPUR matrassen en 2 elektrische bedbodems ontvangt u de 2e bedbodem t.w.v. € 1.298,-* GRATIS!

  * Voorbeeldprijs bij afmeting 90 x 200 cm, Flex (Cloud) 2000.


  Experience Bedcollectie introductiekorting

  Met de winterse nachten voor de deur is het heerlijk wegkruipen in deze nieuwe boxspring van TEMPUR. De boxspring heeft een moderne, Scandinavische uitstraling en is verkrijgbaar in 3 kleuren, gecombineerd met drukverlagende matrassen en toppers van TEMPUR. U geniet gegarandeerd van de allerbeste nachtrust. Nu met €500,- introductievoordeel.  


  2e Hoofdkussen halve prijs

  TEMPUR heeft voor elke slaper een geschikt hoofdkussen. Ervaar het zelf en ontvang het 2e kussen voor de halve prijs. 

  Uw voordeel kan oplopen tot € 84,50!

   

  Linnenactie

  Nu extra veel voordeel op TEMPUR dekbedden, hoeslakens en kussenslopen. Bij aankoop van een TEMPUR hoeslaken, dekbed of kussensloop krijgt u de tweede voor de halve prijs.

  Kortom volop redenen om nu Varia Passie voor Slapen te bezoeken en gebruik te maken van de Tempur Winter Sale!

   

  Bekijk de folder Winter Sale Tempur

   

   

  .


  Vergelijkbare blogs

  • De nieuwe ontwikkelingen in de Tempur Collectie

   De nieuwe ontwikkelingen in de Tempur Collectie

   Er zijn momenteel aardig wat ontwikkelingen in de collectie van Tempur. Eind September de introductie van drie verschillende matrassen met elk hun eigen ligcomfort. En op de beurs in februari het nieuwe Zero G slaapsysteem en de nieuwe Breeze matrass... Lees meer...
  • Tempur folder in de brievenbus deze week!

   Tempur folder in de brievenbus deze week!

   Ter introductie van de nieuwe Breeze technologie (koel slapen) van Tempur, komt er deze week een folder in de brievenbus van Alphen aan den Rijn en omgeving. Op de Tempur Breeze Matrassen en de Tempur Bedbodems zijn verschillende interessante acties... Lees meer...
  • Nieuw in onze webshop: Curem

   Nieuw in onze webshop: Curem

   Inmiddels is de nieuwe Curem collectie uitgeleverd en volledig opgebouwd in onze showroom. Dit weekend hebben we ook hard doorgewerkt om ook de volledige Curem collectie te plaatsen in onze webshop. Curem is een nieuw Nederlands merk op gebied van dr... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht