Deel deze pagina
 • Pullman Droomdagen Winter van start!

  Pullman Droomdagen Winter van start!

  Het einde van het jaar staat bijna voor de deur. Tijd om de Pullman Droomdagen nog eens extra onder de aandacht te brengen. Vele mooie acties zoals het gratis Droompakket twv 625,- euro, De Pullman Starline Limited Edition voor 2.495,- en natuurlijk de showroom modellen die in de uitverkoop zijn. 

  Inmiddels ligt in Alphen aan den Rijn en omgeving de huis aan huis folder van de Pullman Droomdagen in de brievenbus. Tijd om ook op onze website de verschillende acties die lopen tijdens de Pullman Droomdagen onder de aandacht te brengen. 

  Droompakket twv 625,- gratis

  Bij aanschaf van een Pullman boxspring uit de Gold- of Silver collectie ontvang je een droompakket met een waarde van 625 euro cadeau. Het droompakket bestaat uit twee luxe hoofdkussens en een luxe dekbed. Kortom je gehele bed in een keer vernieuwd inclusief de juiste hoofdkussens en dekbed. 

  Limited Edition Starline voor 2.495,-

  Gezond en lekker slapen op een Pullman boxspring, hoeft niet onbereikbaar te zijn. Tijdens de Pullman Droomdagen is de speciale Pullman Starline Limited Edition beschikbaar. Een boxspring die alle kwaliteit van een echte Pullman heeft, maar dan voor een zeer scherpe en aantrekkelijke prijs. 

  Showroom Sale

  De nieuwe collectie van Pullman voor het jaar 2014 staat al te trappelen in ons magazijn. Maar eerst gaan de huidige showroom modellen tegen hoge kortingen de deur uit. Kom snel langs in onze showroom en informeer naar de modellen die in de opruiming staan. Ons team laat je graag zien welke modellen het betreft.

  Kortom, speel jij met de gedachten om een nieuw bed te kopen? Kijk dan nu vooral even naar de verschillende mogelijkheden van Pullman en bezoek onze showroom voor een uitgebreide orientatie!

  Lees de huis aan huis folder nu ook online:

  .


  Vergelijkbare blogs

  • Tempur Winter Sale van start

   Tempur Winter Sale van start

   De Tempur Winter Sale gaat weer van start. Natuurlijk hebben we verschillende showroommodellen in de opruiming, maar daarnaast ook een groot aantal acties op de nieuwe collectie. Hoogtevoordeel op de matrassen TEMPUR heeft voor iedereen de perfecte... Lees meer...
  • Pullman Expositie

   Pullman Expositie

   Wist jij dat Pullman met het concept van matras op matras de wereld veroverde. De boxspring vond zijn oorsprong dus in Nederland met Pullman. We zijn tegenwoordig druk, druk met werken, druk met sporten en alle andere sociale activiteiten. We stelle... Lees meer...
  • Pullman Droomdagen bij Varia Passie voor Slapen

   Pullman Droomdagen bij Varia Passie voor Slapen

   De geheel nieuwe collectie van Pullman staat nu ongeveer een maand bij Varia Passie voor Slapen in de showroom. Tijd om deze eens goed onder de aandacht te brengen. Tijdens de Pullman Droomdagen ontvang je bij aankoop van een Pullman boxspring combin... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht