Deel deze pagina
 • Nieuwe actie: 2e matras en/of bedbodem gratis

  Nieuwe actie: 2e matras en/of bedbodem gratis

  De maand april is een nieuw matras of een nieuwe lattenbodem uit de Passie voor Slapen collectie wel heel voordelig. Je koopt er 1 en krijgt de 2e gratis. Zowel de bedbodems als de matrassen staan natuurlijk klaar in onze showroom, maar ook de webshop is inmiddels volledig bijgewerkt.

  Bekijk het volledige overzicht in de webshop:

  Het volledige overzicht van alle producten met de actie 2e gratis op matrassen en bedbodems is te vinden op: Passie voor Slapen acties.

  2e matras gratis

  In onze Passie voor Slapen collectie tref je drie verschillende matrassen met elk hun eigen specifieke ligcomfort en natuurlijk prijsstelling. In de maand April 2014 krijg je bij elk matras de tweede gratis

  Feel Good:
  Ben jij opzoek naar gewoon een goed matras en heb je geen specifieke klachten? Het matras Feel Good is dan de perfecte keus. Gewoon zoals de naam al zegt een goed matras. Feel Good is een pocketveer matras en heeft een mooie tijk. Kortom gewoon een GOED matras waar je prima de komende jaren op kunt slapen. Normaal v.a. 395,- per stuk, nu 2e gratis.  

  Feel Better:
  Ben jij opzoek naar comfort en ondersteuning vanwege bijvoorbeeld bepaalde rug- of heupklachten. De Feel Better is een luxe Pocketveer met een mooie afdeklaag van koudschuim. Het matras geeft een goede ondersteuning door de verschillende zones en ook de luxe afdeklaag geeft een prettig ligcomfort. Normaal v.a. 495,- per stuk, nu 2e gratis.  

  Feel Excellent:
  De juiste ondersteuning, een prettig klimaat en aangenaam comfortabel liggen? De Feel Excellent heeft het allemaal te bieden. Normaal v.a. 595,- per stuk, nu tweede gratis. 

  2e lattenbodem gratis

  Een goed matras heeft natuurlijk ook een goede bedbodem nodig. Een lattenbodem is een prijsvriendelijke en goed ondersteunende bedbodem. In de maand April 2014 krijg je bij elke lattenbodem de tweede gratis.

  Lattenbodem Flex Vlak
  De Lattenbodem Flex Vlak is een degelijke en goed ondersteunende lattenbodem. Normaal v.a. 139,- per stuk, nu 2e gratis.

  Lattenbodem Flex Elektrisch
  De Lattenbodem Flex Elektrisch is een degelijke en goed ondersteunende lattenbodem. De verstelbaarheid is extra luxe met hoofdknik en knieknik waardoor je de optimale zithouding kunt bereiken bij het verstellen van de bedbodem. Normaal v.a. 439,- per stuk, nu 2e gratis.

  Kortom de maand April 2014 is de tijd om je nieuwe matras en/of bedbodem bij Varia Passie voor Slapen te bestellen!

  Bekijk al deze actie producten op een rij in onze webshop:  Vergelijkbare blogs

  • Tempur toen... en Tempur nu...

   Tempur toen... en Tempur nu...

   Inmiddels is Tempur al heel wat jaren te verkrijgen. Uit onafhankelijk onderzoek is naar voren gekomen dat 97 procent van de gebruikers meer dan tevreden is over zijn of haar Tempur aankoop. En zoals bij elk product zijn er natuurlijk ook gebruikers... Lees meer...
  • Varia Passie voor Slapen start met matrassen recyclen

   Varia Passie voor Slapen start met matrassen recyclen

   Varia Passie voor Slapen in Alphen aan den Rijn heeft het initiatief genomen om de retour genomen oude matrassen te laten recyclen. Wanneer een klant een nieuwe matras koopt kan hij de oude inleveren, deze wordt dan gerecycled door de firma Reto... Lees meer...
  • Nieuwe advertentie in de krant week 16 Paasdagen

   Nieuwe advertentie in de krant week 16 Paasdagen

   We zijn weer gestart met onze wekelijkse advertenties in de verschillende kranten van Alphen aan den Rijn en omgeving. Vanwege de opening op tweede Paasdag hebben we extra veel acties lopen. Bekijk de advertentie onderstaand:   . Lees meer...

  Dit blog delen:

  Kees Goddrie

  Kees Goddrie

  Dit blog is geschreven door Kees Goddrie. Klik hier voor meer blogs van Kees Goddrie, of klik hier om meer te weten te komen over Kees Goddrie.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht