Deel deze pagina
 • De nieuwe ontwikkelingen in de Tempur Collectie

  De nieuwe ontwikkelingen in de Tempur Collectie

  Er zijn momenteel aardig wat ontwikkelingen in de collectie van Tempur. Eind September de introductie van drie verschillende matrassen met elk hun eigen ligcomfort. En op de beurs in februari het nieuwe Zero G slaapsysteem en de nieuwe Breeze matrassen. En dat was nog niet alles! Tijd om alle ontwikkelingen even op een rijtje te zetten. 

  De nieuwe matrassen collectie van Tempur

  Slapen op Tempur is gewoon echt anders dan dat je gewend bent van een traditioneel matras. Het Tempur matras past zich aan, aan de vormen van je lichaam en zorgt voor drukverlaging. Inmiddels is het specifieke Tempur materiaal dermate doorontwikkeld dat er nu ook verschillende ligcomforts verkrijgbaar zijn. 

  Tempur Original:

  Een steviger ligcomfort met het typische Tempur gevoel zoals het al jaren bekend is. Je lichaam zakt iets weg in het matras. Je voelt de ondersteuning van het matras.

  Tempur Cloud:

  Een zacht en zeer comfortabel ligcomfort, de vernieuwing in het assortiment van Tempur. Het materiaal is duidelijk zachter dan het Tempur Original matras. Het voelt aan alsof je op een wolkje ligt. 

  Tempur Sensation:

  Een traditioneel ligcomfort, eigenlijk alsof je op een traditioneel matras ligt maar dan met alle voordelen van het Tempur materiaal. Makkelijk draaien en keren. 

  Alle verschillende matrassenlijnen hebben weer verschillende types. Een van de types is voorzien van het nieuwe Breeze materiaal. Breeze ventileert erg goed en daarnaast blijft het aangenaam koel. Kortom, de gebruiker die Tempur als warm ervaarde zal aangenaam verrast zijn door deze nieuwe Breeze technologie.

  De nieuwe hoofdkussens collectie van Tempur

  Alle bestaande en bekende hoofdkussens van Tempur blijven in het assortiment. Maar de nieuwe Breeze technologie voor aangenaam koel slapen, is nu ook verwerkt in de nieuwe Breeze hoofdkussens. 

  Tempur Zero G Slaapsysteem

  Met deze verstelbare bedbodem verandert uw slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust.

  Voordelen

  • Eenvoudige draadloze afstandsbediening
  • Ontspannende massage
  • Traploze verstelmogelijkheden
  • Ruimtebesparende functie

  Bedombouw Classic Plus

  De Bedombouw Classic Plus heeft een complete restyle ondergaan. Een strak en modern bed wat je gemakkelijk kunt plaatsen om je bestaande Tempur bedbodems en Tempur matrassen.

  Bekijk alle vernieuwingen in onze showroom

  Inmiddels zijn alle nieuwe producten binnengekomen. De showroom is weer aangepast. Wij zijn er weer klaar voor om alle nieuwigheden te laten zien.

   

  Follow my blog with Bloglovin  Vergelijkbare blogs

  • Tempur folder in de brievenbus deze week!

   Tempur folder in de brievenbus deze week!

   Ter introductie van de nieuwe Breeze technologie (koel slapen) van Tempur, komt er deze week een folder in de brievenbus van Alphen aan den Rijn en omgeving. Op de Tempur Breeze Matrassen en de Tempur Bedbodems zijn verschillende interessante acties... Lees meer...
  • Tempur Winter Sale van start

   Tempur Winter Sale van start

   De Tempur Winter Sale gaat weer van start. Natuurlijk hebben we verschillende showroommodellen in de opruiming, maar daarnaast ook een groot aantal acties op de nieuwe collectie. Hoogtevoordeel op de matrassen TEMPUR heeft voor iedereen de perfecte... Lees meer...
  • Introductie actie Curem: 2e bedbodem gratis

   Introductie actie Curem: 2e bedbodem gratis

   Curem een nieuw merk uit de Hilding Anders Groep waar onder andere ook Eastborn, Pullman en Jensen vandaan komen. Een merk vooral gericht op ondersteuning en drukverlaging met daarnaast ook nog eens perfecte ventilatie. Tijdens de introductie van Cur... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht