Deel deze pagina
 • Introductie actie Curem: 2e bedbodem gratis

  Introductie actie Curem: 2e bedbodem gratis

  Curem een nieuw merk uit de Hilding Anders Groep waar onder andere ook Eastborn, Pullman en Jensen vandaan komen. Een merk vooral gericht op ondersteuning en drukverlaging met daarnaast ook nog eens perfecte ventilatie. Tijdens de introductie van Curem hebben we een leuke actie:

  Curem matrassen

  Curem heeft drie verschillende matrassen in het assortiment. De Curem 20, de Curem 22 en de Curem 25. De matrassen zijn er in twee verschillende hardheden: Soepel en stevig. 

  Bij aankoop van 2 Curem matrassen en 2 elektrisch verstelbare flexi bedbodems, is de tweede bedbodem gratis. Deze actie is van toepassing op de matrassen: Curem 20, Curem 22 en Curem 25.

  Onze actie tijdens de introductie van het nieuwe Curem

  Bij aankoop van twee Curem matrassen en twee elektrisch verstelbare flexi bedbodems ontvang je de tweede gratis. 

  Rekenvoorbeeld:

  Curem matras 20 = 699,-
  Curem matras 20 = 699,-
  Bedbodem Flexi 2m = 499,-
  Bedbodem Flexi 2m = 499,-

  Normaal voor 2.396,- Nu voor 1.897,-   Vergelijkbare blogs

  • Nieuw in onze webshop: Curem

   Nieuw in onze webshop: Curem

   Inmiddels is de nieuwe Curem collectie uitgeleverd en volledig opgebouwd in onze showroom. Dit weekend hebben we ook hard doorgewerkt om ook de volledige Curem collectie te plaatsen in onze webshop. Curem is een nieuw Nederlands merk op gebied van dr... Lees meer...
  • Tempur folder in de brievenbus deze week!

   Tempur folder in de brievenbus deze week!

   Ter introductie van de nieuwe Breeze technologie (koel slapen) van Tempur, komt er deze week een folder in de brievenbus van Alphen aan den Rijn en omgeving. Op de Tempur Breeze Matrassen en de Tempur Bedbodems zijn verschillende interessante acties... Lees meer...
  • De nieuwe ontwikkelingen in de Tempur Collectie

   De nieuwe ontwikkelingen in de Tempur Collectie

   Er zijn momenteel aardig wat ontwikkelingen in de collectie van Tempur. Eind September de introductie van drie verschillende matrassen met elk hun eigen ligcomfort. En op de beurs in februari het nieuwe Zero G slaapsysteem en de nieuwe Breeze matrass... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht