Deel deze pagina
 • Riviera Maison Bedtextiel Feestdagen actie

  Riviera Maison Bedtextiel Feestdagen actie

  Zojuist bij de drukker vandaan en in de aankomende twee weken in de brievenbus: Riviera Maison Bedtextiel feestdagen actie folder. Met het bedtextiel van Riviera Maison tover je je slaapkamer zo om naar een luxe hotelkamer.

  Riviera Maison collectie

  Sinds de zomer van 2013 bij Varia Passie voor Slapen in het assortiment Riviera Maison en het blijkt een geslaagde toevoeging te zijn. De gehele collectie van dit mooie merk hebben we paraat in onze showroom in Alphen aan den Rijn en natuurlijk is de gehele collectie ook te bestellen via onze webshop.

  Riviera Maison Bedtextiel acties

  Met de feestdagen in het zicht leek het ons een goed idee om enkele acties aan te bieden binnen de Riviera Maison collectie. In de onderstaande folder zijn de verschillende aanbiedingen te zien. 

  Natuurlijk is het erg leuk om die mooie hoeslakens en dekbedovertrekken te combineren met een van de mooie sierkussens van Riviera Maison. Daarom nu bij aankoop van een hoeslaken + dekbedovertrek, ontvang je 1 sierkussen gratis.

  De acties uit de folder en het gratis sierkussen bij aankoop van hoeslaken + dekbedovertrek, zijn geldig van 9 december 2013 tot en met 28 februari 2014.

  Bekijk onderstaand de folder of bezoek onze webshop: Riviera Maison!  

  .


  Vergelijkbare blogs

  • Riviera Maison Long Island Taupe (240 x 220) komt weer binnen

   Riviera Maison Long Island Taupe (240 x 220) komt weer binnen

   Goed nieuws voor de fans van Riviera Maison: het over populaire dekbedovertrek en sierkussens van de Riviera Maison Long Island Taupe lijn komen eindelijk weer op voorraad. Inmiddels hebben we een wachtlijst van 8 overtrekken, maar het goede nieuws i... Lees meer...
  • Preview nieuwe collectie Riviera Maison Zomer

   Preview nieuwe collectie Riviera Maison Zomer

   Een van de leukste facetten van mijn werk vind ik toch elke keer weer de inkoop van het bedtextiel. Gisteren was het tijd voor de inkoop van de Lente / Zomer collectie van Riviera Maison. De eerste twee collecties hebben als een speer gelopen in de w... Lees meer...
  • Riviera Maison Styling Movies Slaapkamer

   Riviera Maison Styling Movies Slaapkamer

   Riviera Maison is nu ook voor de slaapkamer te krijgen. Sinds deze zomer is er een complete bedtextiel collectie van het merk te krijgen. Wat ik persoonlijk heel gaaf aan deze collectie vind is het tijdloze. Het is niet super modisch en volgens de la... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht