Deel deze pagina
 • De Super Winter Sale van start bij Varia Passie voor Slapen

  De Super Winter Sale van start bij Varia Passie voor Slapen

  Met de komst van Auping binnen ons assortiment, zullen we afscheid moeten gaan nemen van vele mooie boxsprings en bedden. En aangezien de Winter Sale al in de planning stond, maken we daar maar gelijk een Super Winter Sale van. 

  Speciale aanbiedingen tijdens de Super Winter Sale

  In onze huis aan huis folder presenteren we een selectie van alle aanbiedingen die  tijdens de Super Winter Sale van toepassing zijn. Nieuwe producten die je kunt aanpassen aan je eigen wensen en eisen, maar dan voor een aantrekkelijke aanbiedingsprijs. 

  Onderstaand tref je de folder, zodat je alvast lekker kunt gaan bladeren. 

  Showroom modellen uitverkoop

  Naast de speciale aanbiedingen, staan er ook volop mooie boxsprings, bedden, matrassen en bedbodems die we in de opruiming hebben staan. Levering direct uit showroom. Maar wel met kortingen tot 50%.

  Opruiming Bedtextiel

  Ook op gebied van bedtextiel staat er veel in de opruiming. 50 % korting op vele mooie dessins. We moeten langzaamaan alweer ruimte gaan maken voor de nieuwe collecties die in februari alweer gaan binnenkomen!

  Kortom, wat nodig voor de slaapkamer? Varia Passie voor Slapen heeft het nu allemaal wel heel aantrekkelijk geprijst!

  .


  Vergelijkbare blogs

  • Extra geopend: maandag 30 december 2013

   Extra geopend: maandag 30 december 2013

   De vakantie is voor vele begonnen, genieten van de feestdagen zoals Kerst en natuurlijk Oud & Nieuw. Ook het ideale moment om je rustig te orienteren op dat nieuwe bed, die nieuwe matras, een ander kussen of andere spullen voor je slaapkamer. Aan... Lees meer...
  • Onze klanten vertellen!

   Onze klanten vertellen!

   Een week of zes na de levering van onze producten, stuurt Varia Passie voor Slapen een verzoek naar de klant. Een verzoek om als klant je ervaring te delen. Wij hebben gekozen voor klantenvertellen.nl om dit efficiënt en op een eerlijk... Lees meer...
  • Elke zondag geopend!

   Elke zondag geopend!

   Eindelijk is het dan zover! De gemeente Alphen aan den Rijn is overstag en vanaf 1 april 2015 mogen wij elke zondag geopend zijn. Helaas pas vanaf 13 uur, maar beter iets dan niets! Openingstijden: Vanaf 1 april 2015 mogen wij dan eindelijk elke zo... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht