Deel deze pagina
 • 2014: onze doelen voor aankomend jaar

  2014: onze doelen voor aankomend jaar

  Als eerste natuurlijk de beste wensen voor het jaar 2014 namens het gehele team! Een nieuw jaar is gestart waarin we staan voor een aantal leuke nieuwe uitdagingen. We starten ons blog op 1 januari 2014 dan ook graag met een overzichtje van de activiteiten die we gaan ondernemen in het komende half jaar.

  Januari: de maand van de introductie van Auping

  In Januari, om precies te zijn 14 januari gaat de complete showroom op zijn kop en starten we met de opbouw van onze nieuwe Auping shop in shop. We hebben gekozen voor een grote presentatie waarin we eigenlijk bijna alle items van de Auping collectie kunnen verwerken. Het team is al in training en we staan werkelijk te popelen om aan de slag te gaan met de producten van Auping.

  Februari: verdubbeling technische teststudio matrassen, bedbodems, hoofdkussens en dekbedden

  Alles draait bij Varia om het advies. Met het juiste advies van onze slaapspecialisten, de slaapgarantie van 90 nachten op matrassen en bedbodems en de 14 nachten slaapgarantie op hoofdkussens en dekbedden, kan er eigenlijk niets fout gaan bij de aankoop van je nieuwe bed. De teststudio en de inrichting ervan werkt en dat is een aanleiding voor ons om meer ruimte te gaan indelen voor de teststudio. We willen toe naar een ruimte met nog meer matrassen, nog meer kussens en nog meer dekbedden. Maar ook de verschillende materialen die we gebruiken in de matrassen, dekbedden en kussens willen we bij de hand hebben. Kortom meer keus en meer ondersteuning van materialen om ons advies nog meer kracht bij te zetten. En maak je geen zorgen, de keus gaat alleen maar makkelijker worden want niet ieder matras, dekbed of kussen is geschikt voor ieder persoon. 

  Maart: de webshop is gevuld en klaar om Nederland te voorzien van een goede nachtrust

  De eerste merken staan inmiddels in de webshop. De collectie van Tempur, de collectie van Riviera Maison een gedeelte van de dekbedden en hoofdkussens van Silvana. In maart hopen we de collectie compleet te hebben en zijn we klaar om onze webshop te gaan promoten. 

  April: de introductie van ons slaapmagazine / E-book "alles over slapen"

  Inmiddels zijn we hard bezig met het schrijven van de teksten, het schieten van de foto's en het designen van het magazine / e-book. In April zal deze online komen en hopen we een informatief en inspiratievol magazine / e-book te kunnen presenteren. 

  Mei: meer inspiratie door nieuwe accessoires in ons assortiment

  De slaapkamer is steeds meer een echte lifestyle ruimte aan het worden. Een ruimte waar we ons goed willen voelen en de spullen om ons heen hebben waar we van houden. Reden voor ons om meer accessoires te gaan brengen. Enerzijds om meer inspiratie te brengen, anderzijds om in te gaan op de duidelijke vraag van onze klanten naar meer accesoires.

  Juni: onze huiscollectie 'Passie voor Slapen' zal worden uitgebreid, vernieuwd en krijgt een nieuw uiterlijk

  De huiscollectie van Varia genaamd 'Passie voor Slapen' krijgt uitbreiding, zal hier en daar worden vernieuwd en krijgt een nieuw uiterlijk. Producten die stuk voor stuk gemaakt zijn uit de beste materialen, in groot volume worden ingekocht, maar zonder de bekende hoge marketingkosten worden gebracht. Dat zie je duidelijk terug in de prijs. We zijn op de achtergrond dan ook hard bezig om dit allemaal te regelen en hopen in Juni een prachtige nieuwe collectie te presenteren.

  Het tweede gedeelte van 2014?

  Plannen is goed en doelen stellen natuurlijk ook. We hebben een duidelijke visie voor ogen waar we met Varia Passie voor Slapen naar toe willen. Maar enige flexibiliteit willen 

  Het gehele jaar door: Passie voor Slapen TV uitzendingen maandelijks

  In 2013 zijn we begonnen met het maandelijkse TV programma Passie voor Slapen, wat te bekijken is op zowel onze website, maar ook bij Alphen Stad TV. Elke maand weer een nieuwe Slaapkamer Metamorfose en natuurlijk elke maand weer verschillende onderwerpen op slaapgebied. Het blijkt een succes te zijn en dat zetten we natuurlijk door voor 2014.   Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht