Deel deze pagina
 • Nieuwe uitzending Passie voor Slapen TV Januari 2014 online

  Nieuwe uitzending Passie voor Slapen TV Januari 2014 online

  Vanaf aankomende maandag te bekijken op Alphen Stad TV maar natuurlijk als eerste online op onze website: De nieuwe uitzending Passie voor Slapen TV van de maand Januari 2014. Zoals je waarschijnlijk zult weten, komen we elke maand met een nieuwe uitzending met iedere keer weer andere onderwerpen en een nieuwe slaapkamer metamorfose. 

  De onderwerpen van Passie voor Slapen TV Januari 2014:

  In deze aflevering doen we de Slaapkamer Metamorfose bij Dennis en Leslie. Hun basic en nog iet wat saaie slaapkamer toveren we om naar een ruimte met sfeer en kleur. Bekijk de gehele slaapkamer metamorfose van Dennis en Leslie in de eerste uitzending van het jaar 2014. 

  Op gebied van bedtextiel zijn er heel wat mogelijkheden om je bed leuk aan te kleden en te stylen. Lisette laat graag wat opties zien en geeft een korte rondleiding door de collecties bedtextiel die we voeren. 

  Kees neemt je mee langs alle verschillende matrassen die er te krijgen zijn. Welke matrassen hebben welke eigenschappen? Alles komt 1 voor 1 voorbij in dit item. 

  Daarnaast geeft Kees ook nog meer uitleg over de Slaapgarantie die we aanbieden bij Varia, na de aankoop van alle matrassen uit ons assortiment.

  Bekijk de uitzending:

  Ik wens je veel kijkplezier en ben benieuwd naar je mening over deze uitzending!  Vergelijkbare blogs

  • Nieuw TV programma: Passie voor Slapen Maand November

   Nieuw TV programma: Passie voor Slapen Maand November

   Bijna start de maand November, en dat betekent dat er weer een nieuwe uitzending te zien is van Passie voor Slapen TV. Met het hele team is er weer hard gewerkt om een mooie metamorfose neer te zetten. Naast de metamorfose hebben we deze maand ook on... Lees meer...
  • Nieuw TV programma: Passie voor Slapen

   Nieuw TV programma: Passie voor Slapen

   Heb jij ons nieuwe TV programma ‘Passie voor Slapen’ inmiddels al voorbij zien komen op Alphen Stad TV? Met ingang van 1 Oktober zie je de gehele maand de uitzending voorbij komen. Daarna komen we elke maand met een nieuwe aflevering. Tij... Lees meer...
  • Nieuw: een kijkje in de showroom op onze website

   Nieuw: een kijkje in de showroom op onze website

   Voordat je een winkel voor de eerste keer gaat bezoeken, weet je natuurlijk nooit wat je zult aantreffen. Is het de moeite waard om te gaan rijden en je tijd te investeren. Wij zijn er natuurlijk van overtuigd dat dat zo is. Maar om je meer zekerheid... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht