Deel deze pagina
 • Je webshop bestelling leveren wij op de dag zelf aan huis! (Alphen aan den Rijn + 10 km in de omgeving)

  Je webshop bestelling leveren wij op de dag zelf aan huis! (Alphen aan den Rijn + 10 km in de omgeving)

  Het Nieuwe Winkelen.... dat is een trend momenteel! En ook wij van Varia Passie voor Slapen zorgen graag dat onze dienstverlening meegaat met deze trend. Als extra service naar onze klanten in Alphen aan den Rijn en 10 kilometer in de omgeving van Alphen aan den Rijn, komen wij jouw Webshop order direct op de dag van bestelling aan huis leveren. 

  Hoe we dat doen?

  Heel simpel: alle bestellingen die we uit voorraad kunnen leveren, pakken we direct uit ons magazijn. Aan het eind van de dag als de winkel gaat sluiten, dan rijden we nog even een rondje door Alphen aan den Rijn en omgeving (+10 km) om nog even een stukje Passie voor Slapen (jouw bestelde producten) aan huis te leveren, ja..... je leest het goed.

  Kijk das nou typisch de Passie voor Slapen service, het is ons niet gauw te gek!

  Wat zijn de voorwaarden?

  Als eerste is het natuurlijk van belang dat het artikel van je keuze direct leverbaar is vanuit ons magazijn in Alphen aan den Rijn. Onze voorraad is behoorlijk groot dus dat zal in veel gevallen direct mogelijk zijn. Wil je het zeker weten? Neem dan contact op met Kees of Lisette Goddrie via 0172-470032.

  Je bestelling dient binnen te zijn voor 17 uur. Voor bestellingen na 17 uur kun je het beste even bellen. Als we in de mogelijkheid zijn dan rijden we natuurlijk graag even voor je heen en weer ook in de avond. Kleine moeite.... :-)

  Aanpassing in onze webshop

  De webshop is nog lang niet volledig en elke dag vinden er nog vernieuwingen en verbeteringen plaats. Ook komen er elke dag uitbreidingen in ons assortiment. We hopen rond de maand Mei ons volledige assortiment in de webshop te hebben staan. Ook de dienstverlening: levering op de dag van bestelling in Alphen aan den Rijn en +10 in de omgeving, moet nog worden verwerkt in de webshop. Nu doen we dat gewoon handmatig. We kijken naar de bestellingen die dagelijks komen en zodra die in de omgeving zijn (en uit voorraad leverbaar) dan komen we direct leveren na sluitingstijd. 

  De programmeurs van onze webshop hebben weer een leuke klus op de lijst staan, maar in de tussentijd lukt het op deze manier ook prima :-)

  Wie weet tot snel als we jouw Passie voor Slapen (producten) aan huis komen langsbrengen!  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht