Deel deze pagina
 • Auping Winter Voordeel & SOS Kinderdorpen

  Auping Winter Voordeel & SOS Kinderdorpen

  Het gehele team van Varia Passie voor Slapen is al enkele dagen hard bezig om de showroom geheel te verbouwen. Voor het aankomende weekend hopen we klaar te zijn en is ook Auping bij Varia Passie voor Slapen een feit. Onze start bij en met het assortiment van Auping, begint gelijk voordelig. 15 % korting tot en met 2 februari 2014 op het gehele Auping assortiment (m.u.v. lopende acties).

  15 % Winter Voordeel bij Auping

  Tot en met 2 februari 2014 loopt de actie 15 % Winter Voordeel nog op de Auping collectie (m.u.v. speciale actie modellen). Tijdens de actie periode shop je dus jouw nieuwe Auping bed met 15 % korting. 

  SOS Kinderdorpen: Ja, wij steunen een kind met een nieuw bed

  Jij een mooie korting op je nieuwe bed en SOS Kinderdorpen een nieuw bed voor een van de slaapkamers van het SOS Kinderdorp. Want Auping en Passie voor Slapen geven bij elke aankoop uit het Auping assortiment een nieuwe slaapplek aan een kind in een SOS Kinderdorp. 

  Frank Holtkuile, Koninklijke Auping over de actie:  Auping als familiebedrijf kent de kracht die je familie je kan geven. Het moeten opgroeien zonder steun van je familie is voor een kind dan ook iets heel vreselijks. Daarom steunt Auping SOS Kinderdorpen. SOS Kinderdorpen en al haar medewerkers maken het mogelijk dat deze kinderen toch in een veilige en liefdevolle omgeving op kunnen groeien. En om goed te kunnen “groeien” is het van essentieel belang dat je goed kunt slapen. Auping maakt zich in deze actie sterk om kinderen in Guatemala een fijne slaapomgeving te kunnen geven onder het mom van “ieder kind verdient een bed om in te dromen”.

  Veel nieuwe slaapkamers voor SOS kinderdorpen

  Ik hoop dan ook dat de introductie van Auping in ons assortiment succesvol zal lopen. Natuurlijk is dat leuk en goed voor onze omzet, maar het is nu nog leuker omdat we ook echt verschillende kinderen in moeilijke situaties kunnen steunen met een bed om in te dromen. 

  .


  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht