Deel deze pagina
 • Beddinghouse: de nieuwe Voorjaasrcollectie, bekijk de preview

  Beddinghouse: de nieuwe Voorjaasrcollectie, bekijk de preview

  Afgelopen donderdag was het weer zover. De nieuwe Zomercollectie 2014 van de verschillende labels van Beddinghouse moest worden ingekocht. Heerlijk moment vind ik dat altijd. Ik ben altijd zo benieuwd hoe de mode trends zijn verwerkt naar het bedtextiel en daarnaast altijd weer spannend om te gaan inschatten waar we onze klant het aankomende seizoen weer blij mee kunnen maken. Dit keer extra leuk om de inkoop te doen, want ik had voor thuis ook wel weer wat frisse overtrekken nodig.

  Mijn eigen slaapkamer kon ook wel weer wat nieuwe dekbedovertrekken gebruiken

  Elke maand doe ik een nieuwe Slaapkamer Metamorfose voor ons maandelijkse TV Programma 'Passie voor Slapen'. Elke keer weer een feest om te doen. De reacties op de uitzendingen zijn erg leuk en vaak krijg ik dan ook de vraag hoe mijn slaapkamer thuis is ingericht. Nou hierbij gelijk het antwoord op die vraag:

  Eigenlijk heb ik thuis gekozen voor een hele simpele basis. Alle muren en de kledingkast zijn wit, het bed is antraciet en de vloer heeft een houtdessin met een grijze kleur (metroflor, erg blij mee). Het leuke van deze simpele basis is dat ik werkelijk alle kanten op kan met de accessoires en het bedtextiel. Ik ben gewoon niet gebonden aan bepaalde kleuren. 

  Smaak is onderhevig aan verandering en doordat ik waarschijnlijk zo dicht bij het vuur zit, gaat het bij mij soms extra snel. Al moet ik zeggen dat ik me de afgelopen twee jaar toch niet veel heb laten verleiden door de nieuwe bedtextiel collecties. Ik zat kennelijk in mn 'witte fase'. Het enige wat mij voor thuis aansprak was spier wit, fris en luxe dekbedovertrekken. Royaal opgemaakt met extra kussens en een hele neutrale kleur als sprei (grijs). Eigenlijk de sfeer die je aantreft als je in een luxe hotel gaat slapen. Nou is de hotel sfeer ook wel een trend die al een aantal jaren speelt en waarschijnlijk nooit meer helemaal zal verdwijnen. 

  Maar nu? Nu is het gewoon tijd voor weer wat leuke modische trends voor in de slaapkamer, ook die van mij! Er moesten 3 nieuwe overtrekken komen en de keuze was nog behoorlijk lastig. Wat is de nieuwe collectie van Beddinghouse weer een lust voor het oog. 

  Mijn keuzes? Die laat ik je onderstaand graag zien, maar geef eerst nog even een toelichting waarom ik juist deze overtrekken heb gekozen. Ik wilde graag drie totaal verschillende overtrekken. Wekelijks verschoon ik ons bed natuurlijk en het leek mij wel erg leuk om elke week weer binnen te stappen in een compleet andere slaapkamer. 

  Iets met bloemen, iets echt super modisch (catwalk invloeden) en iets in een neutrale zwart, grijs en wit kleur. Dat moest en zou het gaan worden. Uiteindelijk zijn dit mijn keuzes geworden:

  Auping
  Hexagon Green
  Kardol & Verstraten
  Nocturnal Rhythm Black 
  Beddinghouse Studio
  Astec Black
   
  Echt bloemen, is niet zo mijn ding. Maar dit overtrek heeft bloemen als patroon, maar dan met mega uitvergroting. Extra Leuk, het zijn bloemen, de trend met zeshoeken zit erin en de kleuren poeder roze/oranje en mintgroen zijn erin verwerkt. Kortom ook catwalk.Zwart, Grijs en wit. Ook deze is wat mij betreft een geslaagde missie. En gewoon echt anders dan de eerste overtrek. Een rustige overtrek met mooi kleurverloop van donker naar licht. Enige minpuntje hij is katoen ipv satijn. Ach, soms moet je consessies doen. Compleet anders, een leuke variatie op de streep die je dit seizoen erg veel gaat zien in de collecties van alle merken. Wat wel handig is, is dat de roze/oranje kleur ook in dit overtrek zit. De accessoires in mijn slaapkamer hoef ik niet om te gooien in alle drie de stylen passen die. 

  Een leuke win actie uit de nieuwste Zomer Collectie van Beddinghouse

  Laten we eens gek doen we maken er een dubbele win actie van. Wat is de bedoeling? Bekijk de collectie in onderstaande bladermodule. Welk overtrek zou bij jou in de slaapkamer passen? Daarnaast willen we ook graag kijken hoe het is gesteld met jou inkooptalent. Welk overtrek gaat dit seizoen de topper worden? Het gaat dus om het overtrek met de meeste verkoop. 

  Ben jij de winnaar? Je ontvangt dan aan het begin van het seizoen het overtrek van jou keuze en aan het eind van het seizoen het overtrek wat het beste heeft gelopen (is het je smaak toch niet, dan zoek je lekker een andere uit). 

  Wat moet je doen? Like onze Facebook pagina (zo blijf je op de hoogte van al het nieuws en natuurlijk deze win actie). Geef in de comments op of het blog of op onze Facebook pagina (doe het op beide voor meer kans) aan welk overtrek bij jou het leukste zou staan en daarnaast natuurlijk de voorspelling van het overtrek dat het beste zal lopen aankomende seizoen. 

  Halverwege Februari (deadline 14 februari) gaan we de winnaar blij maken!

  En nu is het tijd voor de nieuwe Zomer Collectie van Beddinghouse

  Werkelijk voor ieder wat wils, als je in deze collectie niet gaat slagen voor een nieuwe overtrek? Dan hebben we natuurlijk nnog andere merken, maar ik denk dat echt iedereen hier wel wat moois bij zal zien. Bekijk de collectie snel en vergeet niet mee te doen aan onze win actie!

   

  .


  Vergelijkbare blogs

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht