Deel deze pagina
 • Nieuw in onze webshop: Curem

  Nieuw in onze webshop: Curem

  Inmiddels is de nieuwe Curem collectie uitgeleverd en volledig opgebouwd in onze showroom. Dit weekend hebben we ook hard doorgewerkt om ook de volledige Curem collectie te plaatsen in onze webshop. Curem is een nieuw Nederlands merk op gebied van drukverlagend slapen. 

  Waarom Curem?

  Afgelopen beurs (november 2013) werden we verrast door Hilding Anders (Fabrikant) met een nieuw merk op gebied van drukverlagend slapen. Natuurlijk zijn er al twee andere grote bekende spellers op de markt, maar de prijsstelling van die merken is niet voor iedere portomonee weggelegd. 

  Drukverlagend slapen op traagschuim wint behoorlijk terein de laatste jaren. Steeds meer mensen ervaren de voordelen van ondersteuning zonder druk op het lichaam tijdens de slaap. Een alternatief voor de bekende merken, maar met een voordelige prijsstelling, een goed ligcomfort en als extra punt betere ventilatie, daar waren we erg blij mee in onze collectie. 

  Onze Curem Teststudio

  In onze showroom in Alphen aan den Rijn tref je de volledige collectie van Curem. Onze slaapadviseurs hebben inmiddels de bijbehorende producttraining doorlopen. Kortom wij zijn volledig klaar om ook jou kennis te laten maken met Curem. 

  Website + Webshop Curem

  Op onze website is inmiddels alle informatie te vinden over Curem. Een kennismaking met Curem, de volledige collectie beschreven, en natuurlijk ook de informatie over ons slaapadvies en de slaapgarantie. 

  Ook de webshop is inmiddels gevuld met het complete assortiment. 

  Kortom kennismaken met Curem? Bezoek de website en/of de webshop, of nog beter ervaar hoe Curem ligt in onze showroom en onze Slaapadviseurs vertellen je graag alle ins en outs.   Vergelijkbare blogs

  • Introductie actie Curem: 2e bedbodem gratis

   Introductie actie Curem: 2e bedbodem gratis

   Curem een nieuw merk uit de Hilding Anders Groep waar onder andere ook Eastborn, Pullman en Jensen vandaan komen. Een merk vooral gericht op ondersteuning en drukverlaging met daarnaast ook nog eens perfecte ventilatie. Tijdens de introductie van Cur... Lees meer...
  • Tempur Winter Sale van start

   Tempur Winter Sale van start

   De Tempur Winter Sale gaat weer van start. Natuurlijk hebben we verschillende showroommodellen in de opruiming, maar daarnaast ook een groot aantal acties op de nieuwe collectie. Hoogtevoordeel op de matrassen TEMPUR heeft voor iedereen de perfecte... Lees meer...
  • De nieuwe ontwikkelingen in de Tempur Collectie

   De nieuwe ontwikkelingen in de Tempur Collectie

   Er zijn momenteel aardig wat ontwikkelingen in de collectie van Tempur. Eind September de introductie van drie verschillende matrassen met elk hun eigen ligcomfort. En op de beurs in februari het nieuwe Zero G slaapsysteem en de nieuwe Breeze matrass... Lees meer...

  Dit blog delen:

  Lisette Goddrie Godart

  Lisette Goddrie Godart

  Dit blog is geschreven door Lisette Goddrie Godart. Klik hier voor meer blogs van Lisette Goddrie Godart, of klik hier om meer te weten te komen over Lisette Goddrie Godart.

  Lisette in het kort omschreven:

  Gek van alles wat met de inrichting van een woning of leefruimte te maken heeft. Een ware Passie voor Slapen, maar wel erg kritisch op de materialen in matrassen en hoofdkussens. Daarnaast fan van alles wat ook maar te maken heeft met websites, computers en social media.

  Reacties

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht